«Με αγάπη»: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα
Media

«Με αγάπη»: Όλα όσα θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου, η εκπομπή «Με αγάπη» παρουσιάζει το κυνήγι αρχαιολογικού θησαυρού που διοργάνωσαν οι «ΑΤΕΝΙΣΤΑΣ» στο κέντρο της Αθήνας.

Με αφορμή τη συμπλήρωση 150 χρόνων από την ίδρυση του Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου, δεκάδες άνθρωποι περιπλανήθηκαν για να εντοπίσουν πού ανακαλύφθηκαν σημαντικά ευρήματα.

Την Τρίτη 17 Ιανουαρίου, η Μαρί Κυριακού παρουσιάζει την πανελλαδική εκστρατεία ενημέρωσης του Κέντρου Φιλοξενίας Άρρωστου Παιδιού και Οικογένειας «Ηλιαχτίδα» σχετικά με τη Δωρεά Οργάνων και τις Μεταμοσχεύσεις. Η εκστρατεία πραγματοποιήθηκε σε σχολεία με σκοπό να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει τους μαθητές για τη δωρεά οργάνων.

Την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» παρουσιάζει το Ίδρυμα για το Παιδί «Η Παμμακάριστος». Στόχος του Ιδρύματος είναι η εκπαίδευση και η επαγγελματική κατάρτιση παιδιών που παρουσιάζουν διάχυτες αναπτυξιακές διαταραχές, ελαφριά έως και βαριά νοητική υστέρηση, καθώς επίσης και κοινωνικά προβλήματα.

Την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου, η Μαρί Κυριακού μας ενημερώνει για τα πλεονεκτήματα της άσκησης κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Την Παρασκευή 20 Ιανουαρίου, η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» μας ενημερώνει για την έξαρση της εποχικής γρίπης και τους τρόπους προφύλαξης μας από αυτήν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved