Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Ο χαρακτήρας μου στο «Σόι» αποτελεί μεγάλη πηγή έμπνευσης»
Media

Ιωάννα Ασημακοπούλου: «Ο χαρακτήρας μου στο «Σόι» αποτελεί μεγάλη πηγή έμπνευσης»

Για το ρόλο της αλλά και για τη σχέση της με την τηλεοπτική πεθερά της, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ιωάννα Ασημακοπούλου

Η Αλεξάνδρα είναι ο... Ιαβέρης για την Αντωνία;
«Ε, όχι και Ιαβέρης! Η Αλεξάνδρα δεν μισεί την Αντωνία. Μπορεί να είναι σκληρή και επικριτική μαζί της πολλές φορές, αλλά νομίζω ότι όλη αυτή η συμπεριφορά της είναι είναι ένα στοιχείο του χαρακτήρα της, ένας τρόπος συμπεριφοράς, μία συνήθεια θα έλεγα. Πίσω όμως από αυτό το πρόσωπο θεωρώ ότι κατά βάθος την αγαπάει την Αντωνία κι ας μην το δείχνει».

Λυγίζει αυτού τον είδους η πεθερά;

«Λυγίζει και πολύ συχνά μάλιστα. Απλώς είναι πολύ δύσκολο να το δείξει στις νύφες της. Οφείλω να ομολογήσω ότι πολλές φορές η συμπεριφορά της Αλεξάνδρας είναι αρκετά ανατρεπτική. Εκεί που δεν το περιμένεις, μπορεί να τη δεις να γίνεται και σύμμαχος τους!».

Πότε θα επαναστατήσει η Αντωνία; «Μέχρι στιγμής, κάνει κάποιες μικρές επαναστάσεις, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Θα 'ταν πολύ ενδιαφέρον να επαναστατούσε κάποια στιγμή απέναντι στην πεθερά της! Θα βλέπαμε τις αντιδράσεις των άλλων χαρακτήρων, της Αλεξάνδρας αλλά και της ίδιας της Αντωνίας».

Τι σας δελεάζει σε αυτό το χαρακτήρα;
«Αποτελεί μεγάλη πηγή έμπνευσης. Είναι ένας χαρακτήρας που για εμένα προσωπικά ποτέ δεν σταματά να εξελίσσεται», λέει η ίδια στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved