Μαντώ Γαστεράτου:  «Μαθαίνω συνεχώς πράγµατα από τη Φαίη Σκορδά»
Media

Μαντώ Γαστεράτου: «Μαθαίνω συνεχώς πράγµατα από τη Φαίη Σκορδά»

Η Μαντώ Γαστεράτου, που κάθε πρωί βρίσκεται στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, ενώ αργά το απόγευµα τη βλέπουµε στο «lucky room», εκµυστηρεύεται τη συµβουλή που της έχει δώσει η Φαίη Σκορδά, λέει πόσο απαιτητικός είναι ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ έχει ένα καλό λόγο για όλη την πρωινή παρέα.

Θεωρείς ότι σου άνοιξαν «διάπλατα» οι πόρτες ή κόπιασες πολύ για να φτάσεις µέχρι εδώ;

Ο δρόµος δεν είναι ποτέ στρωµένος µε ροδοπέταλα και ποτέ δεν σου δίνεται µια ευκαιρία χωρίς να έχεις παλέψει. Θεωρώ ότι έχω διανύσει κάποια απόσταση. Από την άλλη, φυσικά µου έχει δωρίσει η τύχη ευκαιρίες.

Έχεις άγχος που βρίσκεσαι στην «πρώτη γραµµή»;

∆εν αγχώνοµαι καθόλου. Αντιθέτως, αισθάνοµαι πολύ ευτυχισµένη και τυχερή. Χαίροµαι που συµµετέχω σε δύο από τα καλύτερα projects του ΑΝΤ1. Τα µόνα που µε αγχώνουν είναι ο χρόνος και η αβεβαιότητα. Θα ήθελα να έχει διάρκεια αυτό που κάνω και να µη µε κατακτά η «αβεβαιότητα» της επόµενης σεζόν.

Τις εκποµπές που βρίσκονται «απέναντί» σας τις παρακολουθείς;

Πάντα γυρίζεις να κοιτάξεις τον διπλανό «δροµέα». Βρισκόµαστε σε έναν «αγώνα», που σίγουρα ο ανταγωνισµός παίζει ρόλο.

Η συνεργασία σου µε τη Φαίη Σκορδά πώς είναι;

Επιθυµούσα πολύ καιρό να δουλέψω µε τη Φαίη. Μαθαίνω συνεχώς πράγµατα από εκείνη, όπως το πώς πρέπει να διαχειρίζεται κάποιος τον τηλεοπτικό του χρόνο. ∆εν είναι τυχαίο ποιοι άνθρωποι βρίσκονται στην πρώτη γραµµή για πολλά χρόνια και έχουν και ανοδική πορεία στον χρόνο. Τη Φαίη τη χαρακτηρίζουν δύο λέξεις: είναι ήρεµη και γλυκιά. Όπως είναι µπροστά στον φακό, έτσι ακριβώς είναι και πίσω από τις κάµερες.

Θα ήθελες να έχεις περισσότερο τηλεοπτικό χρόνο στο «Πρωινό»;

Εγώ µε την Τζένη κάνουµε το δικό µας σόου και είµαι πολύ ικανοποιηµένη µε αυτό. Κάθε φορά που βγαίνουµε έξω, σκοπός µας είναι να προκαλούµε γέλιο στον κόσµο. Είναι αυτό ακριβώς που θέλω να κάνω.

Τον Θέμη Γεωργαντά πώς θα τον χαρακτήριζες;

Ο Θέµης είναι «αιώνιος έφηβος»! Eίναι ένας αγέραστος... δεινόσαυρος (σ.σ.: γέλια).

Με τη Σάσα Σταμάτη πώς είναι οι σχέσεις σας;

Η Σάσα είναι έντονη και ακραία, είναι «µαγκάκι». Ζει συνεχώς στα όρια. Στην προσωπική της ζωή, ωστόσο, δεν θεωρώ πως είναι έτσι.

Ο Κώστας Τσουρός;

Ο Κώστας ήταν πολύ µεγάλη έκπληξη για εµένα και όχι µόνο! Τον είχαµε συνηθίσει στην ενηµέρωση και ξαφνικά ξεδιπλώθηκε σιγά-σιγά ένας τελείως διαφορετικός χαρακτήρας. Τελικά νοµίζω ότι του πηγαίνει πολύ περισσότερο η ψυχαγωγία, γιατί είναι τόσο γλυκός και χαµογελαστός.

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης;

Τον έβλεπα παλαιότερα σε εκποµπές που δεν δίσταζε να πει τη γνώµη του, ακόµη κι αν προκαλούσε δυσάρεστες εντυπώσεις. Όταν τον γνώρισα, διαπίστωσα ότι είναι ο µεγαλύτερος χαζοµπαµπάς! Είναι πραγµατικά σαν ένα µεγάλο παιδί. Μπαίνει µέσα στα καµαρίνια τραγουδώντας, µας πειράζει συνεχώς. ∆εν περίµενα να είναι τόσο γλυκός και αληθινός.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved