Mαντώ Γαστεράτου: «Θα ήταν ψέµατα αν έλεγα ότι δεν θα ήθελα να αναλάβω τα ηνία µιας εκποµπής»
Media

Mαντώ Γαστεράτου: «Θα ήταν ψέµατα αν έλεγα ότι δεν θα ήθελα να αναλάβω τα ηνία µιας εκποµπής»

Η Μαντώ Γαστεράτου δεν κρύβει την επιθυμία της να αποκτήσει κάποια στιγμή τη δική της εκπομπή και να την παρουσιάζει. Η ίδια μιλάει για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Λιάγκα στο lucky room και αποκαλύπτει τα τηλεοπτικά προϊόντα που έχει ζηλέψει μέχρι τώρα... 

Έχεις νιώσει ανταγωνισµό;

Τον ανταγωνισµό τον έχω βιώσει. Παρ’ όλα αυτά, φέτος δεν έχω νιώσει κάτι ανάλογο.

Πώς το διαχειρίστηκες;

Με πείραζε και µε έριχνε ψυχολογικά όταν κάποιος χρησιµοποιούσε δόλια µέσα ή όταν άκουγα επικριτικά σχόλια για το όνοµά µου. Στην πορεία, όµως, µαθαίνεις να είσαι πιο δυνατός. ∆εν κερδίζεις τίποτα µε το να σκέφτεσαι αρνητικά και να αφήνεις τέτοιου είδους καταστάσεις να σε επηρεάζουν.

Πώς είναι η συνεργασία σου µε τον Γιώργο Λιάγκα στο «Lucky Room»;

Ο Γιώργος Λιάγκας έχει τεράστια τηλεοπτική εµπειρία και µου έχει δώσει συµβουλές για το πώς θεωρεί ότι πρέπει να στέκοµαι µέσα στο παιχνίδι, πώς να συµπεριφέροµαι και πολλά ακόµα. Τον έχει ξεχωρίσει ο κόσµος και µοιραία επιθυµεί στη δουλειά του να γίνονται όλα όπως τα θέλει, προσέχοντας όλες τις λεπτοµέρειες. Είναι πολύ κουλ, θα κάνει και την πλάκα του.

Αισθάνεσαι έτοιµη να βρεθείς στο τιµόνι µιας δικής σου εκποµπής;

Βέβαια. Ο κάθε επαγγελµατίας επιθυµεί να κάνει βήµατα µπροστά. Οπότε θα ήταν ψέµατα αν έλεγα ότι δεν θα ήθελα κάποια στιγµή να αναλάβω τα ηνία µιας εκποµπής.

Ποια τηλεοπτικά concepts έχεις «ζηλέψει»;

Η καρδιά µου, στο άκουσµα αυτής της ερώτησης, «πηγαίνει» κατευθείαν στο «Ρουκ-Ζουκ» και στο «World Party»! Ιδανικά θα ήθελα να είµαι στο «World Party». Είναι από τις πιο ωραίες τηλεοπτικές παραγωγές, πηγαίνεις συνεχώς ταξίδια, που εµένα είναι η µεγάλη µου αγάπη. Θα ήταν πραγµατικά ένα δώρο να µου προτείνουν να παρουσιάσω τέτοιου είδους εκποµπή.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved