Παναγιώτα Βλαντή: «Βλέπω φως στον ορίζοντα»
Media

Παναγιώτα Βλαντή: «Βλέπω φως στον ορίζοντα»

Για το έργο «Το βασίλειο της γης» του Τενεσί Ουίλιαμς που πρωταγωνιστεί φέτος, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της, η Παναγιώτα Βλαντή

«Ξεκινήσαμε πριν από δύο εβδομάδες με αυτό το έργο, που έχει ξαναπαιχτεί μόνο μία φορά στην Ελλάδα. Αφορά τον κοινωνικό ρατσισμό, τον διαχωρισμό της περιουσίας μεταξύ δυο αδερφών, την υλική αποκατάσταση και όλα αυτά συνδυασμένα με τις ψυχές των ηρώων. Πραγματεύεται την ιστορία τριών ανθρώπων, που για διαφορετικούς λόγους ο καθένας επιδιώκει τη λύτρωση του. Κι εκεί συγκρούονται. Το έργο δεν είναι βαρύ, αλλά έχει πολύ χιούμορ, το οποίο πηγάζει από τις καταστάσεις που βιώνουν οι ήρωες. Είναι δύο ετεροθαλή αδέλφια που διαπραγματεύονται τα περιουσιακά τους στοιχεία. Ο ένας είναι άρρωστος και πεθαίνει. Πριν όμως έχει φροντίσει να παντρευτεί, για να μείνει η περιουσία στη γυναίκα του και όχι στον αδερφό του, με τον οποίο έχει κόντρα. Ωστόσο αυτός προσπαθεί να επιβληθεί στη χήρα του αδερφού του, η οποία έχει αγνές διαθέσεις και απλοϊκά συναισθήματα. Το έργο κλείνει με αρκετά αισιόδοξο τρόπο. Ο κόσμος συγκινείται και ταυτόχρονα γελάει»

Κάποιος από τους θεατές της είπε πως η παράσταση τον ταξίδεψε στο αληθινό θέατρο. Τι είναι «αληθινό θέατρο»;
«Για μένα αληθινό θέατρο είναι το συναίσθημα που βγάζει ένα έργο. Ο κόσμος ταξιδεύει με αυτό που εμείς του δίνουμε. Την ψυχή μας»

Πώς νιώθει που συμμετέχει φέτος στο σίριαλ με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση, τον «Αστέρα Ραχούλας»;
«Είμαι πολύ τυχερή. Καταρρέει η τηλεοπτική βιομηχανία, αλλά υπάρχουν ευτυχώς κάποιες αναλαμπές. Μαθαίνω ότι εκτός από τον Alpha, από τον οποίο προβάλλεται το σίριαλ, πάνε καλά κι άλλα κανάλια και θα ανοίξει πάλι και το Mega. Πράγματα πολύ ευχάριστα. Παλιότερα ήταν σαφώς καλύτερα. Δεν υπήρχαν απλήρωτοι ηθοποιοί. Όμως τώρα καλυτερεύουν τα πράγματα. Βλέπω φως στον ορίζοντα», λέει η ηθοποιός στη Secret.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved