«Συμβόλαιο αγάπης»:  Ο Ομέρ και η Ντεφνέ συζητούν για το τους γάμο του όταν…
Media

«Συμβόλαιο αγάπης»: Ο Ομέρ και η Ντεφνέ συζητούν για το τους γάμο του όταν…

Ο παππούς Χουλούσι επισκέπτεται τον Νεμτζί και τη Νεριμάν και τους λέει να κάνουν τα αδύνατα δυνατά για να φτιάξουν τη σχέση του με τον Ομέρ, καθώς η τελευταία του επιθυμία είναι να παραβρεθεί στο γάμο του.

Όλοι ετοιμάζονται για τον γάμο του Αλπ με τη Σεμπνέπ και οι παρεξηγήσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Ο Ομέρ και η Ντεφνέ συζητούν για τον δικό τους γάμο, ενώ η Γιασεμίν αποφασίζει να μην πάει γιατί δεν αντέχει να είναι με τον Σινάν, που δεν θέλει να την παντρευτεί. Η Σουντέ σχεδιάζει γεμάτη όρεξη το περιοδικό της, ενώ αποφεύγει τον Ντενίζ...

Μία συζήτηση ανάμεσα στη Νεριμάν και τη Σεμπνέπ, κάνει τη Ντεφνέ να ξανασκεφτεί το ψέμα, που υπάρχει ανάμεσα σε εκείνη και τον Ομέρ. Όταν ο Ομέρ μαθαίνει για το μυστικό, που υπάρχει ανάμεσα στην Σεμπνέπ και τον Αλπ, πηγαίνει να συζητήσει με τη Ντεφνέ. Αυτά που ακούει η κοπέλα την προβληματίζουν πάρα πολύ.

Ο Σινάν νιώθει ανασφαλής απέναντι στο θέμα του γάμου και το συζητά με τον Νεμτζί. Εκείνος έχει για τον Σινάν τα κατάλληλα λόγια και όχι μόνο. Από την άλλη φαίνεται πως η Γιασεμίν αντιδρά διαφορετικά στις ανασφάλειες του Σινάν.Ο Ντενίζ θέλει να δει τη Σουντέ, αλλά εκείνη φοβάται να ανοίξει την πόρτα στην αγάπη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved