Αυτός ο τραγουδιστής είναι η φωνή του «Lucky Room»
Media

Αυτός ο τραγουδιστής είναι η φωνή του «Lucky Room»

Μας έχει συστηθεί ως τραγουδιστής τη δεκαετία του '90 και το κομμάτι του «Χίλια μέτρησα φεγγάρια» τον έκανε γνωστό στο ευρύ κοινό.

Φυσικά, δεν ήταν η μόνη επιτυχία του Άρη Σαμολαδά, αφού συνεργάστηκε με τη Νατάσα Θεοδωρίδου στο ντουέτο «Απ’ τους δυο μας κανείς», το οποίο έγινε τότε σουξέ.

Ωστόσο, αυτό που ίσως δεν γνωρίζετε για εκείνον είναι ότι μας έχει συντροφεύσει ως εκφωνητής σε πολλά από τα επιτυχημένα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης.

Φέτος είναι η «φωνή» στο «Lucky Room», το οποίο παρουσιάζει στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας, τον οποίο, όμως, δεν έχει συναντήσει ποτέ στο πλατό του τηλεπαιχνιδιού. Όχι γιατί έχουν διαφορές. Απλά, όπως εξηγεί στην Espresso:

«Δεν είμαστε μαζί στο γύρισμα. Εγώ μπαίνω στο booth και κάνω την εκφώνηση μετά την εγγραφή του επεισοδίου. Ωστόσο, όταν βλέπω τα επεισόδια, έχω την ίδια αγωνία με τους παίκτες. Είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται και στην τύχη και στις γνώσεις. Το σημαντικό είναι ότι πρόκειται για μια παραγωγή που δίνει χρηματικό έπαθλο, κάτι που είχε να συμβεί εδώ και πολλά χρόνια στην ελληνική τηλεόραση».

Ο Άρης Σαμολαδάς τονίζει ότι οποιοδήποτε πρόγραμμα ενέχει υπόσχεση κέρδους έχει μεγάλη συμμετοχή κοινού και κεντρίζει το ενδιαφέρον του κόσμου».
Για τη δουλειά του αυτό που έχει να πει είναι: «Την αγαπώ. Είμαι από τους παλαιότερους εκφωνητές εδώ και 22 χρόνια. Σταμάτησα για ένα διάστημα, καθώς δεν μπορούσα να τη συνδυάσω με το τραγούδι. Επέστρεψα στις εκφωνήσεις το 2003 κι έκτοτε είμαι σε αυτό τον χώρο εργασίας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved