«Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Αυτοί είναι καλεσμένοι της Σπυροπούλου
Media

«Σπίτι μου σπιτάκι μου»: Αυτοί είναι καλεσμένοι της Σπυροπούλου

Τα πιο φρέσκα νέα της ημέρας σας τα σερβίρουμε, πρώτοι απ’ όλους, σαν ζεστό ψωμάκι.

To Σάββατο 21 Ιανουαρίου, με την μαμά - δημοσιογράφο Μυρτώ Κάζη και την διοργανώτρια παιδικών πάρτυ Βάλια Νούσια ανοίγουμε το κεφάλαιο παιδικό πάρτυ και δίνουμε ιδέες για το πώς θα το οργανώσουμε σωστά, ποια είναι τα πιο δημοφιλή θέματα για φέτος αλλά και πώς θα ετοιμάσουμε, μαζί με το παιδί μας, όλα όσα χρειάζονται.
O Κώστας Λεφάκης μάς λέει τι προβλέπουν τα άστρα για τον μήνα Φεβρουαρίου στα ερωτικά και τις σχέσεις μας.
Στον καναπέ μας κάθoνται η Τατιάνα Μελίδου και η Νάταλι Τσάβεζ που πρωταγωνστούν στην παράσταση «Θα σε δω στην πρεμιέρα» αλλά και ο Μάριος Αθανασίου.

Και αυτό το Κυριακάτικο πρωινό μαθαίνουμε μαζί, πρώτοι απ’ όλους, τα νέα της ημέρας!
Με την μαμά - δημοσιογράφο Μυρτώ Κάζη και τη βοήθεια της ψυχολόγου – ψυχοθεραπεύτριας Σοφίας Αντύπα συζητάμε για τη σχέση μαμάς – κόρης και δίνουμε tips για το πώς οι δυό τους μπορούν να γίνουν οι καλύτερες φίλες.
Η Μαρία Ανδρούτσου αφήνει για λίγο το πλατό του «Έλα στη θέση μου» και μάς ξεναγεί στη γειτονιά της, στο Παλαιό Φάληρο. Αναπολεί στιγμές με τον Σάκη Μπουλά όταν έπαιζαν μαζί στο «Πενήντα, πενήντα», μας λέει αν ένιωσε ανταγωνισμό με την αδελφή της (Θωμαΐς Ανδρούτσου), περιγράφει πώς έχασε κιλά κάνοντας βελονισμό και θυμάται τις ώρες που έκλαιγε πάνω από ένα πιάνο.
Στον καναπέ μας κάθεται ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου από τη σειρά «Το σόι σου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved