Φως στο τούνελ: Επιστρέφει με συγκλονιστικές αποκαλύψεις η εκπομπή της Νικολούλη
Media

Φως στο τούνελ: Επιστρέφει με συγκλονιστικές αποκαλύψεις η εκπομπή της Νικολούλη

Με συγκλονιστικές αποκαλύψεις επιστρέφει απόψε στις 23:00, το πολυβραβευμένο «Φως στο Τούνελ». Στην πρώτη αποκαλυπτική εκπομπή της νέας χρονιάς, το «Τούνελ» θα κόψει την ανάσα, με μια υπόθεση που τάραξε την κοινή γνώμη και εξακολουθεί να προβληματίζει τις Αρχές.

Η Αγγελική Νικολούλη κατάφερε να μπει στο άβατο που διαπράχθηκε το άγριο έγκλημα και τα όσα κατέγραψε η κάμερα της εκπομπής στον τόπο, θα σοκάρουν.
Η δημοσιογράφος συνδέει διεισδυτικά και μεθοδικά τα κομμάτια του αιματοβαμμένου παζλ και εντοπίζει νέα στοιχεία για τον μανιακό δράστη.
Για άλλη μια φορά, η Αγγελική Νικολούλη θα καθηλώσει με την έρευνά της τους τηλεθεατές, οι οποίοι όλα αυτά τα χρόνια την φέρνουν στην πρώτη γραμμή της τηλεθέασης.
Η φετινή χρονιά για τη δημοσιογράφο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Η εκπομπή κατέγραψε 27,7% μέσο όρο στο γενικό σύνολο, αφήνοντας 11 μονάδες πίσω τον ανταγωνισμό και 24,4% στο δυναμικό κοινό, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό 7 μονάδες.
Πιστό κοινό του «Τούνελ» οι γυναίκες 25-44, όπου η τηλεθέαση άγγιξε το 30%, ενώ η εκπομπή για την εξαφάνιση θρίλερ του επιχειρηματία - κτηνοτρόφου από την Θεσσαλονίκη κατέγραψε 30% στο σύνολο κοινού, που είναι η υψηλότερη τηλεθέαση για φέτος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved