Αντώνης Κρόμπας: «Έχουμε γελάσει, έχουμε μαλώσει, έχουμε αγαπηθεί…»
Media

Αντώνης Κρόμπας: «Έχουμε γελάσει, έχουμε μαλώσει, έχουμε αγαπηθεί…»

Για τον ρόλο του στη σειρά «Συμμαθητές» και πως θα ήθελε να τον δει στο μέλλον μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αντώνης Κρόμπας.

Ο ρόλος του Φρίντομ είναι από αυτούς που έχουν δείξει μεγάλη εξέλιξη
«Ναι, έτσι είμαστε και στη ζωή, νομίζω εξελισσόμαστε, αλλάζουμε, προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο. Έτσι κι ο Φρίντομ, μέσα στην πορεία αυτών των ετών έχει τις αλλαγές του»

Εσύ πώς θα ήθελες να τον δεις στα επόμενα επεισόδια; Τι είναι αυτό που σου λείπει από το χαρακτήρα στο πώς εξελίσσεται;

«Θα το πιάσω από αλλού. Αυτό που χαίρομαι φέτος είναι που έχει ξανασμίξει η παρέα των τριών γιατί μας είχε λείψει. Με αφορμή τα μαθήματα στο σχολείο, γυρνάμε σε μια κατάσταση λυκειακή, η οποία μου είχε λείψει και το διασκεδάζουμε πάρα πολύ. Από εκεί και πέρα, αυτό που θα ήθελα να δω από τον Φρίντομ είναι να ξεκαθαρίζει την κατάσταση με τη Βάλια ως κύριος για να κανονίσει την πορεία του από εδώ και στο εξής»

Όταν ολοκληρωθεί η τηλεοπτική πορεία των «Συμμαθητών», τι θα σου λείψει περισσότερο;

«Ο κόσμος, το σετ που λέμε. Είμαστε εκεί από το πρωί και καθόμαστε για 8-9 ώρες. Έχουμε γελάσει, έχουμε μαλώσει, έχουμε αγαπηθεί, έχουμε ζήσει μια ολοκληρωμένη ζωή μέσα σε τρία χρόνια με κάποιους ανθρώπους, τους οποίους από τη μια μέρα στην άλλη θα τους χάσουμε. Αυτό, νομίζω, θα μου λείψει, θα μου λείψουν οι άνθρωποι»

Υπάρχει δυνατότητα σε αυτό το χώρο να «μείνουν» οι άνθρωποι μετά;
«Αν ρωτάς εμένα, έχω πολύ καλούς φίλους από το χώρο. Αλλά είναι τέτοιοι οι ρυθμοί της δουλειάς και της ζωής, που μετά βρίσκεσαι σε άλλες συνθήκες και θέλει αγώνα για να κρατήσεις επαφές. Αν θέλεις να το κάνεις, μπορείς. Έχει αποδειχθεί, εξάλλου», λέει στο περιοδικό 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved