Σπαλιάρας:«Στην Ελλάδα πιστεύουµε ότι όποιος έχει κοιλιακούς δεν µπορεί να είναι και καλός ηθοποιός»
Media

Σπαλιάρας:«Στην Ελλάδα πιστεύουµε ότι όποιος έχει κοιλιακούς δεν µπορεί να είναι και καλός ηθοποιός»

Για τον ρατσισμό που έχει βιώσει σε προσωπικό επίπεδο μιλάει ο Γιάννης Σπαλιάρας, ο οποίος ως γνωστόν προέρχεται από το μόντελινγκ και μεταπήδησε στην υποκριτική. Ο ίδιος παραδέχεται ότι έχει βιώσει σκληρές στιγμές στην καριέρα του εξαιτίας αυτού... 

Συνήθως σχολιάζουν εσάς οι εκποµπές. Πώς είναι όταν αλλάζουν οι ρόλοι;

Επειδή τα προηγούµενα χρόνια ήµουν εγώ σε αυτή τη θέση, δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω. ∆εν περίµεναν κιόλας από εµένα το καυστικό σχόλιο για τους ανθρώπους της σόουµπιζ. Αλλωστε, τα περισσότερα παιδιά τα γνωρίζω, οπότε είναι άσχηµο να πω κάτι κακό ακόµη κι αν το πιστεύω.

Έχετε απαντήσει ποτέ σε δηµοσιεύµατα που σας ενόχλησαν;

Σπάνια απαντάω, γενικότερα δεν ενοχλούµαι, αντιλαµβάνοµαι ότι δεν µπορούµε να αρέσουµε σε όλους. ∆εν µε αγγίζουν τα πικρόχολα σχόλια. ∆έχοµαι την κριτική, είναι ένας τρόπος για να βελτιωνόµαστε. ∆εν τη δέχοµαι όταν υπάρχει εµπάθεια.

Πώς σχολιάστηκε το ότι µπήκατε στον χώρο της υποκριτικής;

Στην αρχή µε είδαν λίγο επιφυλακτικά, αλλά νοµίζω ότι µε την απόδοσή µου αργότερα άλλαξαν τα πράγµατα. Θεωρώ ότι σε όσες δουλειές έκανα ως ηθοποιός ήµουν τουλάχιστον αξιοπρεπής.

Ρατσισµό, λόγω της εµφάνισης, έχετε βιώσει;

Αυτό είναι κάτι που δεν µπορούµε να το αλλάξουµε. Στην Αµερική, για παράδειγµα, οι ηθοποιοί είναι όµορφοι, πανέξυπνοι και γυµνάζονται καθηµερινά. Στην Ελλάδα πιστεύουµε ότι κάποιος που έχει κοιλιακούς δεν µπορεί να είναι και καλός ηθοποιός.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved