Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ
Media

Τι θα δούμε το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ

Το Σαββατοκύριακο στον ΣΚΑΪ έχει πλούσιο πρόγραμμα. 

Το “Happy Traveller” ταξιδεύει ξανά στην Ινδονησία. Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 19.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Ο Ευτυχής Μπλέτσας συνεχίζει το ταξίδι στην Ινδονησία! Ξεκινάει από το Μπαλί που είχε εξερευνήσει σε προηγούμενο επεισόδιο, και αφού δει κάποιες παραλίες και την πρωτεύουσα που δεν είχε δει την άλλη φορά, μπαίνει σε αεροπλάνο και πάει στο Κομόντο, στην περιοχή Φλόρες, ανατολικά του Μπαλί.

Θα μείνει σε ένα φανταστικό θέρετρο πάνω στη θάλασσα, θα κάνει μπάνιο, θα κάνει κανό, θα κολυμπήσει με σαλάχια, θα επισκεφτεί παραδοσιακό χωριό και θα πάει να δει από κοντά τους διάσημους δράκους του Kομόντο!

Αυτό το Σάββατο 28/1 στις 7μμ μόνο στον ΣΚΑΙ.

O Στέλιος Παρλιάρος και οι «Γλυκές Αλχημείες» αλλάζουν ήπειρο και μας ταξιδεύουν στην πιο...γλυκιά πλευρά της Αυστραλίας. Το Σάββατο 28 Ιανουαρίου στις 20.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Αυτό το Σάββατο ο Στέλιος Παρλιάρος μας ξεναγεί στην κοσμοπολίτικη και εντυπωσιακή Μελβούρνη, την τρίτη μεγαλύτερη «ελληνική» πόλη μετά την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, λόγω της τεράστιας και δραστήριας ελληνικής παροικίας της. Οι εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ, καθώς το εργαστήριο της εκπομπής είναι πανέτοιμο για να υποδεχτεί δύο πολύ ξεχωριστούς καλεσμένους. Πρόκειται για τους πολυβραβευμένους σεφ, Γιώργο Καλομπάρη και Χριστόφορο Πέσκια. Μαζί θα μας δείξουν δύο υπέροχες συνταγές: κρέμα καπουτσίνο με πλούσιο αφρόγαλα σε μορφή σαντιγί και αρωματικό μουχαλεμπί, σε τρεις παραλλαγές.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved