Ιωσήφ Μαρινάκης: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς «Μπρούσκο»
Media

Ιωσήφ Μαρινάκης: Μιλά για τις εξελίξεις της σειράς «Μπρούσκο»

Μπήκε στη φετινή, τέταρτη σεζόν του «Μπρούσκο» και κέρδισε την αγάπη της Αναστασίας, λίγο πριν «χτυπήσει» η απίστευτη τραγωδία.

Ο Ιωσήφ Μαρινάκης μιλά σε πρόσφατη συνέντευξη του για τον Ανδρέα, ο οποίος μένει πιστός στα αισθήματα του, για το φινάλε της επιτυχημένης σειράς, για τα ταξίδια και για τις αισθησιακές φωτογραφίσεις.

Υπάρχει εξέλιξη στην υπόθεση του Αλκιβιάδη; Έχουν καταφέρει να βρουν στοιχεία ο Ανδρέας με τον Σήφη;
«Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες εξελίξεις, γιατί ο Ανδρέας ασχολείται συνέχεια με την Αναστασία και έχει αφήσει όλα τα άλλα στην άκρη»

Δεν τον έχει πτοήσει το γεγονός ότι εκείνη αρνήθηκε να τον παντρευτεί;

«Όχι, καθόλου. Κατάλαβε και το λόγο της άρνησης αυτής και ότι ίσως ήταν λάθος ο τρόπος με τον οποίο εξέφρασε την επιθυμία του να την παντρευτεί»

Πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος το χαμό του γιου της, με τον τραγικό τρόπο με τον οποίο συνέβη αυτό;

«Στέκεται δίπλα στον άνθρωπο που αγαπάει. Προσπαθεί να είναι ψύχραιμος και να αντιμετωπίσει όλα αυτά που αντιμετωπίζει η Αναστασία και να τα πάρει πάνω του»

Είναι στο πλευρό της και όταν μπαίνει σε ψυχιατρική κλινική;

«Φυσικά. Μένει μαζί της μέχρι να συνέλθει»

Πολλές φορές δίνουμε την υπόσχεση ότι θα είμαστε δίπλα και στις καλές και στις κακές στιγμές, αλλά όταν τελικά έρχονται οι άσχημες καταστάσεις, φεύγουμε.

«Ο Ανδρέας δεν είναι τέτοιος άνθρωπος. Είναι πολύ ξεκάθαρος. Αυτό που θέλει το λέει, το δείχνει και το κάνει»

Η προσδοκία του σε σχέση με την Αναστασία ποια είναι;
«Το πρώτο που θέλει είναι να τη βοηθήσει να ξεπεράσει αυτό που έχει συμβεί και είναι πάρα πολύ δύσκολο και σιγά σιγά να βρει ξανά τον εαυτό της. Και προσπαθεί να το καταφέρει μέσω της δουλειάς»

Με τι άλλο ασχολείται αυτό το διάστημα;

«Ασχολείται με την παραγωγή κρασιών, με την περιουσία του αδελφού του, συνεργάζεται με τον Αχιλλέα, αλλά, κυρίως, με τον Σήφη και συμμετέχει και στην ιδέα που είχε η Μελίνα, η οποία άρεσε και στον ίδιο»

Μια που η φετινή τέταρτη σεζόν της σει¬ράς θα είναι η τελευταία για το «Μπρούσκο», σας έχει προϊδεάσει η Βάνα Δημητρίου για το φινάλε;

«Όχι, καθόλου. Δεν ξέρω ποια θα είναι η κατάσταση του Ανδρέα στο τέλος. Και δεν ρωτάω, γιατί θέλω να εκπλήσσομαι κάθε φορά που διαβάζω το σενάριο», λέει ο ηθοποιός στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved