Μαραβέγιας-Μουζουράκης: Τι τους αρέσει περισσότερο στο The Voice;
Media

Μαραβέγιας-Μουζουράκης: Τι τους αρέσει περισσότερο στο The Voice;

Και οι δυο ασχολήθηκαν πρώτη φορά με talent show. 

Τι απολαμβάνετε περισσότερο στο «Voice»;

«Τη χαρά που βλέπω στα πρόσωπα των παιδιών όταν τραγουδάνε αυτά που αγαπάνε, την ευγενή άμιλλα μεταξύ τους χωρίς ίχνος ανταγωνισμού και μικροτήτων. Μια νέα γενιά που με γεμίζει ελπίδα για το ήθος, το ταλέντο και την εργατικότητα της» είπε ο Κωστής Μαραβέγιας και ο Πάνος Μουζουράκης συνέχισε: «Στα blinds το γύρισμα της καρέκλας. Ένα ταξίδι ενός δευτερολέπτου πίσω στο λούνα παρκ των παιδικών μας χρόνων. Στα battles, τις εξαιρετικές performances των καλλιτεχνών και, γενικά, την εξαιρετική χημεία που έχουμε αναπτύξει με τους coaches και τους παίκτες»

Τάλεντ σόου γίνονται εδώ και χρόνια. Τελικά, πόσα ταλέντα υπάρχουν στην Ελλάδα και πόσα από αυτά μπορεί να «υποστηρίξει» η χώρα μας;

«Δεν έχω ιδέα. Ούτε θα έπρεπε να μας ενδιαφέρει. Το τραγούδι είναι μια εγγενής, πανάρχαια και πανανθρώπινη ανάγκη του καθενός να εκφραστεί. Μακάρι να τραγουδούσαμε όλοι και να μπορούσαμε να ελαφρύνουμε τις ψυχούλες μας με μουσική και τραγούδι. Και ναι, όποιος το αισθάνεται, ας το δείξει με όποιον τρόπο και σε όσους θέλει. Να μπορεί να τραγουδήσει σε ταβέρνες, σε πλατείες, γιατί όχι και στην τηλεόραση, αν η τελευταία δεν τον προσβάλλει» είπε στο 7μέρεςtv ο Κωστής Μαραβέγιας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved