«Μπρούσκο»: Νέα τραγωδία συγκλονίζει!
Media

«Μπρούσκο»: Νέα τραγωδία συγκλονίζει!

Νέες τραγικές εξελίξεις στη σειρά «Μπρούσκο»

Η Δήμητρα δεν μπορεί να διαχειριστεί τον θυμό που νιώθει για τον Νεκτάριο και την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την Αλεξάνδρα, και αποφασίζει να μιλήσει στη Μαρίνα και να της αποκαλύψει τα πάντα. Ωστόσο, η μικρή, που είναι πολύ «δεμένη» με τον πατέρα της, δεν παίρνει καθόλου καλά αυτή την ιστορία και αντιδρά άσχημα.

Πιέζει, λοιπόν, ασφυκτικά τον Νεκτάριο, μην μπορώντας να αποδεχτεί την ύπαρξη μιας άλλης γυναίκας και ενός παιδιού στη ζωή του πατέρα της, Η Δήμητρα έχει καταφέρει να στρέψει τη Μαρίνα εναντίον του πατέρα της, αλλά και κατά του Αχιλλέα και του Ματθαίου, που γνώριζαν την αλήθεια και τον κάλυπταν. Έτσι, ο τελευταίος παίρνει την απόφαση να τη φέρει ενώπιον των ευθυνών της και της επιτίθεται με τις πιο σκληρές κατηγορίες. Της μιλά με τον πιο εξευτελιστικό τρόπο για τη σχέση που έχει με τον Πάτροκλο, τον αδελφό του άντρα της, καθώς και για το γεγονός πως οι σπασμωδικές κινήσεις που κάνει δεν την τιμούν. Ωστόσο, το μίσος για τους Ματθαίους κυριεύει τη Δήμητρα όλο και περισσότερο, κάτι που περνά και στη Μαρίνα, η οποία αυτή τη στιγμή την έχει μεγάλη ανάγκη.

Λίγες ημέρες, όμως, αργότερα ο εφιάλτης επιστρέφει για την οικογένεια των Ματθαίων, όταν συνειδητοποιούν πως η Μαρίνα έχει εξαφανιστεί και δεν είναι πουθενά: ούτε στο σπίτι ούτε και στους στάβλους. Όλοι κινητοποιούνται και την ψάχνουν, αλλά αδυνατούν να τη βρουν. Η Δήμητρα κατηγορεί τους Ματθαίους για την ψυχολογία της κόρής της, αλλά κυρίως την Αλεξάνδρα, την οποία θεωρεί υπαίτια για όσα κακά συμβαίνουν στην οικογένεια της. Έτσι, όταν την πετυχαίνει σε δημόσιο χώρο, αρπάζει την ευκαιρία να την ξεφτιλίσει μπροστά σε κόσμο με τον χειρότερο δυνατό τρόπο. Αυτό, όμως, θα έχει ως συνέπεια ο Νεκτάριος να φτάσει στα όρια του μαζί της και να της επιτεθεί. Συγχρόνως, η αγωνία κορυφώνεται για τη Μαρίνα, αφού οι ώρες περνούν και δεν δίνει κανένα σημάδι ζωής.

Ο Σήφης και η Άλκηστη συνεχίζουν να κρύβονται. Προκειμένου, όμως, να καθησυχάσει την κόρη του, ο Σήφης παραβλέπει τα παρακάλια της Άλκηστης και αψηφώντας τον κίνδυνο πηγαίνει στο σπίτι του πατέρα του να δει τη Στεφανία. Αργότερα, εν αγνοία όλων, ο ίδιος εισβάλλει στο γραφείο του Αλκιβιάδη, με το όπλο στο χέρι και αποφασισμένος να λογαριαστεί μια και καλή μαζί του. Ο Σήφης απειλεί τον Αλκιβιάδη πως έχει δύο μέρες για να προχωρήσει το διαζύγιο με την Άλκηστη, ενώ ο Πάτροκλος εκμεταλλεύεται την κατάσταση και τον φουντώνει ακόμα παραπάνω για εκδίκηση.

Παράλληλα, η Άλκηστη βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Αναστασίας, καθώς ο Σήφης πρέπει να φύγει για την Ιταλία. Ο Διαμαντής, στην περίπτωση αυτής της διαμάχης, έρχεται αντιμέτωπος με τον Αλκιβιάδη και παίρνει το μέρος του Σήφη, πηγαίνοντας κόντρα ακόμα και με τον γιο του, τον Πάτροκλο. Παράλληλα, ο Αλκιβιάδης με τον Πάτροκλο αποφασίζουν να βγάλουν με το ζόρι την Άλκηστη από το σπίτι της Αναστασίας. Μαζί, λοιπόν, με τους μπράβους τους πηγαίνουν με όπλο εκεί έτοιμοι για όλα. Ωστόσο, αναγκάζονται να υποχωρήσουν μετά από πυροβολισμούς που ανταλλάσσουν με τα παλικάρια της Αναστασίας έξω από το σπίτι της

Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved