«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με πρωταγωνίστρια τη Δήμητρα Παπαδοπούλου
Media

«Στην υγειά μας ρε παιδιά» με πρωταγωνίστρια τη Δήμητρα Παπαδοπούλου

Σε μια βραδιά με πρωταγωνίστρια τη Δήμητρα Παπαδοπούλου, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί στην ελληνική τηλεόραση, μας προσκαλεί το «Στην υγειά μας ρε παιδιά» και ο Σπύρος Παπαδόπουλος το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στις 21.00.

Ψυχή της παρέας και έξω καρδιά, η Δήμητρα Παπαδοπούλου έχει στο πλευρό της εκλεκτούς φίλους και συνεργάτες που ερμηνεύουν αγαπημένα τραγούδια. Όλοι μαζί περνούν ένα πραγματικά «απαράδεκτο» Σαββατόβραδο με πολλή χιούμορ, παρεΐστικη διάθεση, πειράγματα και εκπλήξεις, σε ένα αφιέρωμα με γεύση από… «Χόλυγουντ».

Σε αυτό το αυθεντικό γλέντι τραγουδούν και χορεύουν οι: Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Φωκάς Ευαγγελινός, Κωνσταντίνα Μιχαήλ, Θανάσης Αλευράς, Ελένη Ροδά, Κατερίνα Ζαρίφη, Λευτέρης Ελευθερίου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Κατερίνα Τσάβαλου, Αντώνης Κρόμπας, Σύλβια Δεληκούρα, Άκης Δείξιμος, Βίκυ Καρατζόγλου, Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, Δημήτρης Νέγκας. Μαζί τους και οι: Ζερόμ Καλουτά, Πέτρος Γεωργοπάλης, Παναγιώτης Αλεξανδράκης και Στράτος Λύκος. Μία εκπομπή με πολλές και ξεχωριστές στιγμές, όπως όταν οι Σπύρος Παπαδόπουλος, Δήμητρα Παπαδοπούλου, Ιεροκλής Μιχαηλίδης, Δημήτρης Σταρόβας, Θανάσης Αλευράς, Λευτέρης Ελευθερίου και Κατερίνα Ζαρίφη στήνουν ένα ρεμπέτικο πάλκο και τραγουδούν επιτυχίες του είδους.

Στα highlights της βραδιάς όταν ο Δημήτρης Σταρόβας, που επιμένει… λαϊκά, αφιερώνει στη Δήμητρα Παπαδοπούλου το «Γεννήθηκες για την καταστροφή», οι ιδιαίτερες ερμηνείες της Ελένης Ροδά, της μεγάλης κυρίας του ελληνικού τραγουδιού, αλλά και ο ρόλος-έκπληξη του Λευτέρη Ελευθερίου που θα μας κάνει να γελάμε μέχρι δακρύων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved