Παντελής Καναράκης: «Στο γύρισμα δεν είμαστε γκρινιάρηδες»
Media

Παντελής Καναράκης: «Στο γύρισμα δεν είμαστε γκρινιάρηδες»

Ο Παντελής Καναράκης αναφέρθηκε σε συνέντευξή του στη σειρά «Στο καλό γλυκιά μου συμπεθέρα» και στη συνεργασία με τους άλλους ηθοποιούς.

Όπως είπατε, κάποιοι από τους συμπρωταγωνιστές σας είναι και καλοί σας φίλοι. Αυτό σας βοηθά, ώστε να βγαίνουν οι σκηνές πιο εύκολα ή το αντίθετο, καθώς η σειρά έχει πολλά κωμικά στοιχεία και διάλογους;

«Τη Ζέτα Μακρυπούλια, τη Μαρία Καβογιάννη και τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη τούς ξέρω χρόνια και έχουμε κάνει και παρέα. Οπότε, όταν βρίσκεσαι με το παρεάκι σου σε γύρισμα, όσο δύσκολα και να είναι, περνάς υπέροχα. Όλοι όσοι συμμετέχουμε περνάμε καλά. Δύσκολα, αλλά καλά. Η δυσκολία έγκειται στο ότι σεναριακά έχουμε καλοκαίρι, αλλά τα γυρίσματα γίνονται χειμώνα, οπότε ανεβάζουμε και τα δέκατα μας. Αλλά χαλάλι».

Θέλετε να μοιραστείτε μαζί μας κάποιο περιστατικό που συνέβη κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων;

«Ο ορθοδοντικός έχει φτιάξει μία ειδική κατασκευή για τη μα σέλα που φοράω, ώστε να μπαίνει και να βγαίνει εύκολα. Έχει τύχει, όμως, δύο φορές να μιλάω κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων και να μου φύγουν τα δόντια. Οπότε, αυτό διέλυσε λίγο το σύμπαν εκείνη τη στιγμή. Είμαστε, ωστόσο, χαρούμενοι άνθρωποι. Στο γύρισμα δεν είμαστε γκρινιάρηδες».

Πηγή:mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved