Media

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκαλύπτει το λόγο που τελικά δεν θα είναι στο πλευρό της Παπαδημητρίου

Gossip-tv Team

Για την αποχώρηση του από την εκπομπή της «Ελένης» μίλησε για μια ακόμη φορά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους, ενώ αποκαλύπτει τον λόγο που τελικά δεν θα είναι στην εκπομπή «Κάνε Παζάρι».

«Όντως απασχολεί. Οποιονδήποτε. Ακόμα κι εμένα που είμαι ο τελευταίος τροχός της αμάξης στην τηλεόραση. Κι εγώ είχα μπει στο τριπάκι να κοιτάω τα νούμερα. Αλλά θεωρώ ότι η Ελένη δεν θα μπει σε αυτή τη διαδικασία να απασχοληθεί τόσο, να εκνευριστεί τόσο, να χάσει τη μπάλα, γιατί το ξέρει τόσα χρόνια το κάνει. Ξέρει πως ακριβώς θα πουσάρει την εκπομπή της, ξέρει πως θα κάνει κάτι καινούριο. Από εκεί και πέρα, μάλλον αυτά που είπα τυπώθηκαν λάθος. Η εκπομπή της Ελένης δεν είχε τόσο πολύ χώρο ώστε να κάνω τα πράγματα που ήθελα να κάνω», λέει στην κάμερα της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω» και συνεχίζει:

«Το ότι έφυγα ήταν μια από κοινού απόφαση, δεν είχε να κάνει με τα νούμερα. Εγώ δεν έχω να κάνω με τα νούμερα, ούτε με τη σύνταξη της εκπομπής. Αυτό το θέμα το έχει η αρχισυνταξία. Αυτή αναλαμβάνει την ευθύνη σε όλο αυτό που λέγεται «Ελένη». Ούτε η Ελένη φταίει, ούτε εμείς φταίμε. Εμείς ήμασταν τα εκτελεστικά όργανα».


Όσο για τον λόγο που τελικά δεν θα είναι στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου; «Στην τηλεόραση τίποτα δεν είναι σίγουρο. Για αυτό δεν μπορούσα κι εγώ να βγω να πω κάτι, εάν δεν μου έχουν δώσει το οκ και δεν έχουμε δώσει τα χέρια. Από εκεί και πέρα, ναι πέρασα, μιλήσαμε, μου άρεσε η ιδέα, μου άρεσε η Ντορέττα γιατί τα βρίσκουμε πολύ ωραία. Κάναμε δοκιμαστικό για να δούμε πως τα βρίσκουμε. Ξέρεις πως γίνονται όλα αυτά, είναι θέμα καναλιού, επιλέγει το κανάλι».

Δείτε το βίντεο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved