Σάκης Τανιμανίδης: «Δεν νιώθω ότι «υπηρετώ» κάτι»
Media

Σάκης Τανιμανίδης: «Δεν νιώθω ότι «υπηρετώ» κάτι»

Με το «World Party» ο Σάκης Τανιμανίδης απέδειξε τι μπορεί να σημαίνει τηλεόραση με φαντασία. Το «Survivor» δεν είναι πισωγύρισμα στην τηλεόραση μιας άλλης εποχής; Τι λέει ο ίδιος;

«Το πισωγύρισμα θα ήταν εάν μετά το «World Party» αποφάσιζα να κάνω κάτι που δεν γουστάρω! Για μένα την τηλεόραση την κάνουν τα πρόσωπα και ο τρόπος που υλοποιείς μια ιδέα και όχι οι «τίτλοι». Να είσαι σίγουρη ότι το φετινό «Survivor» θα είναι κάτι μοναδικό! Ελπίζω φυσικά να βάλω κι εγώ το χεράκι μου σε αυτό»

Δεν είναι μια... παλιακή τηλεόραση που εσύ σίγουρα δεν έχεις ανάγκη να υπηρετήσεις;
«Δεν νιώθω ότι «υπηρετώ» κάτι. Ο μόνος παράγοντας επιλογής μου είναι να μου αρέσει αυτό που κάνω, να με κάνει να νιώθω δημιουργικός. Με το νέο «Survivor» είμαι υπερβολικά ενθουσιασμένος, γιατί παίρνω μέρος σε μια τιτάνια παραγωγή (400 άτομα βρίσκονται ήδη στον Αγιο Δομίνικο) και σε ένα τόσο αυθεντικό, δύσκολο και αληθινό τηλεοπτικό παιχνίδι που πραγματικά θα ήθελα να διαγωνιστώ και ο ίδιος! Δεν είναι «παλιακό» είναι απλά εντυπωσιακό!»

Τι πιστεύεις πως έχεις να κερδίσεις παρουσιάζοντας το συγκεκριμένο φορμάτ;
«Την εμπειρία της συνεργασίας με μια διεθνή παραγωγή, αλλά πάνω απ’ όλα την εμπειρία των 5 μηνών στον Αγιο Δομίνικο! Μπορεί για τους περισσοτέρους να μην είναι κάτι σημαντικό και να εστιάζουν μόνο στην παρουσίαση της εκπομπής, αλλά για μένα η περιουσία κάθε ανθρώπου είναι οι εμπειρίες που συλλέγουμε στην πορεία της ζωής μας και η διαμονή μου σε ένα νησί της Καραϊβικής είναι κάτι που θέλω να ζήσω», λέει ο παρουσιαστής στο Tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved