Μπρούσκο: Έξαλλος ο Διαμαντής με τον Πάτροκλο
Media

Μπρούσκο: Έξαλλος ο Διαμαντής με τον Πάτροκλο

Ο Αλκιβιάδης, ο Πάτροκλος κι οι μπράβοι τους, αναγκάζονται να υποχωρήσουν μετά από πυροβολισμούς που ανταλλάσσουν με τα παλικάρια της Αναστασίας, έξω απ’ το σπίτι της στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μπρούσκο.

Μαθαίνοντας ο Διαμαντής τη συμμετοχή του Πάτροκλου, εξοργίζεται και απειλεί θεούς και δαίμονες, προκειμένου να προστατεύσει τ’ ανίψια του. Παράλληλα ο Αχιλλέας, γνωρίζοντας πόσο αδίστακτοι είναι ο Αλκιβιάδης κι ο Πάτροκλος, διστάζει να αφήσει τη Μελίνα μόνη στα Χανιά.

Η Στέλλα επιστρέφει αργά αλλά σταθερά στις φοβίες της. Στην Κύπρο, η Αλεξάνδρα νιώθει ταπεινωμένη όταν δέχεται τα πυρά της Δήμητρας σε δημόσιο χώρο. Πιστεύοντας ότι η Κωνσταντίνα τον απατά με τον χασάπη, ο Χαρίδημος απογοητευμένος βάζει πλώρη για τη Γεσθημανή, ενώ η αντίδρασή του απέναντι στον Μανούσακα, που στο μεταξύ έχει ανοίξει το χασάπικο.. είναι απρόβλεπτη.

Οι τρεις «αδερφούλες» του Μύρου, φροντίζουν να μάθει το αμαρτωλό παρελθόν της Δάφνης, λίγα μόλις λεπτά πριν η ίδια του αποκαλύψει τα πάντα. Το μίσος για τους Ματθαίους έχει κυριεύσει τόσο την Δήμητρα, που δεν σταματά ακόμα κι όταν διαπιστώνει ότι η Μαρίνα έχει εξαφανιστεί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved