Μετά την επίθεση του Χωμενίδη, η δημοσιογράφος του «Φτιάξε καφέ να στα πω» απαντά μέσω facebοok!
Media

Μετά την επίθεση του Χωμενίδη, η δημοσιογράφος του «Φτιάξε καφέ να στα πω» απαντά μέσω facebοok!

Ο Χρήστος Χωμενίδης βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου «Ας ζήσει και κανένας» της Κατίνας Δημητρίου Ψαριανού, όπου αναφέρεται στη ζωή μιας κοπέλας στον εμφύλιο. Μία ερώτηση δημοσιογράφου της εκπομπής «Φτιάξε καφέ να στα πω», της Ανθής Βούλαρη τον εκνεύρισε. Η δημοσιογράφος ρώτησε: «Και σήμερα όμως ο κόσμος τρώει σκουπίδια. Πολύς κόσμος.» και υπήρξε ένταση...

Επειδή ο κύριος Χωμενίδης απάντησε μέσω facebook το ίδιο έκανε και η ρεπόρτερ του Έψιλον η οποία έγραψε:

«Kύριε Χωμενίδη, σας ανταπαντώ απο εδω λοιπόν, εγώ η "Μια δημοσιογράφος" διότι μόλις ενημερώθηκα πως σχολιάσατε στον προσωπικό σας λογαριαμό. Με αφορμή λοιπόν το βιβλίο της Κατίνας Ψαριανού που έζησε τη λαίλαπα του εμφυλίου σας ρώτησα για τους ανθρώπους της σύγχρονης Ελλάδας, τους συμπολίτες μας που στις ημέρες μας- που προσωπικά θεωρώ ότι βιώνουμε εθνικό και ταξικό διχασμό - τρέφονται απο τα σκουπίδια. Η ερώτηση ήταν σαφώς αλληγορική. Δεν σύγκρινα το τότε με το τώρα παρόλα αυτά ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος να ζήσουμε εικόνες εμφυλίου αν δεν ενωθούμε κάτω απο ένα στόχο και μια κοινή κατεύθυνση καθώς η ιστορία έχει αποδείξει πως ο αλληλοσπαραγμός είναι δυστυχώς στο DNA μας. Με πολύ σεβασμό λοιπόν ρώτησα τη γνώμη σας και ως απάντηση πήρα ότι ρωτάω "μ...." αλλά χωρίς να μου δώσετε επιχειρήματα. Ευτυχώς είχα την ευκαιρία να ρωτήσω και την κυρία Κατίνα, η οποία παρά την προχωρημένη ηλικία της και παρά το γεγονός ότι δεν κατέχει τον τίτλο της διανοούμενης μου απάντησε: "Παιδί μου αυτό που ζείτε σήμερα είναι ένας τύπος Εθνικου διχασμού. Φοβάμαι πως θα έρθουν χειρότερα χρόνια απο αυτά που ζήσαμε εμείς" (η απάντηση της έπαιξε και on air). Όσο για το "Χαίρε αγία ελαφρότης" που χρησιμοποιήσατε στο κείμενο σας να σας ενημερώσω πως οι σπουδές μου, το ήθος μου και η ιστορία της οικογένειάς μου δεν μου επιτρέπουν να είμαι "ελαφριά" σε τέτοιου είδους θέματα.
Και επειδή μου είπατε πως στην Ελλάδα ο κόσμος δεν τρώει απο τα σκουπίδια θα σας έλεγα να κάνετε καμία βόλτα στους δρόμους της πόλης. Μετά απο καμία λαική που ψάχνουν για να πάρουν έστω και τα απομεινάρια απο τα φρούτα. Πάντως αν θέλετε να το συζητήσουμε πολιτισμένα είμαι στη διάθεσή σας.
Πάντα με εκτίμηση και σεβασμό προς το πρόσωπο σας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved