Αντώνης Καρυστινός: «Είναι μια δουλειά που την αγαπάω»
Media

Αντώνης Καρυστινός: «Είναι μια δουλειά που την αγαπάω»

Για τη σχέση που έχει στη πραγματικότητα με το ποδόσφαιρο, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο τηλεοπτικός προπονητής της σειράς «Αστέρας Ραχούλας», Αντώνης Καρυστινός.

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην αγαπάει το ποδόσφαιρο και, γενικά, τον αθλητισμό. Μάλιστα, πριν η Ελλάδα μάθει το μπάσκετ, όλη η Ελλάδα ποδόσφαιρο έπαιζε. Δεν είμαι από τους φανατικούς. Δεν είμαι από αυτούς που υποστηρίζουν μια ομάδα, πάνε γήπεδο και πλακώνονται στο ξύλο. Όπως και του Άρη, μου αρέσει η στρατηγική. Μου αρέσει να βλέπω καλό ποδόσφαιρο. Αυτό έγκειται στο ταλέντο του ενός και στη συνεργασία όλων. Οπότε βλέπω καλές ομάδες που όμορφα. Τώρα πια δεν παίζω, αλλά παρακολουθώ», λέει στο Mytv.

Όσο για το αν η εν λόγω σειρά είναι από τις δουλειές που ξεχωρίζει στην καριέρα του;

«Είναι μια δουλειά που την αγαπάω. Είναι σαν όαση σε όλο το επαγγελματικό περιβάλλον. Δεν περιμένεις ότι θα βρεθεί κάτι τέτοιο. Έχει τη δυσκολία του σινεμά έτσι όπως γυρίζεται, αλλά όλο αυτό δίνει ένα αίσθημα ικανοποίησης: Με κόπο τα καταφέρνεις, κάνεις θεατρικές πρόβες, ψάχνεις να βρεις την αλήθεια των σκηνών, τους χαρακτήρες. Κάνεις, δηλαδή, τη δουλειά που αγαπάς. Πρόχειρο δεν γίνεται τίποτα, άσχετα αν πετυχαίνει ή όχι. Ωστόσο, πολλές φορές οι συνθήκες μας δυσκολεύουν ιδιαίτερα, καθώς φέτος, που ξεκινήσαμε τη Ραχούλα, ο χειμώνας είναι βαρύς», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved