Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Μιλάει για την ηρωίδα που θα υποδυθεί στους «Συμμαθητές»
Media

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Μιλάει για την ηρωίδα που θα υποδυθεί στους «Συμμαθητές»

Επιστρέφετε στα τηλεοπτικά πλατό μέσα από το σίριαλ του ΑΝΤ1 «Οι συμμαθητές». Οι τελευταίες σας δουλειές ήταν οι σειρές «Είναι στιγμές» και «Όρκος» σιωπής . Στη συνέχεια, είχατε δεχτεί προτάσεις και γιατί αποφασίσατε τώρα να πείτε το ναι;

Υπήρχαν κάποιες προτάσεις, λιγότερες φυσικά απ’ ό,τι στο παρελθόν, δεδομένης της κρίσης. Υπήρχε μια περίοδος χειμερίας νάρκης της τηλεόρασης. Τώρα ήρθε μια συγκυρία που ήταν εφικτό να γίνει. Μού άρεσε η δουλειά του Βασίλη Θωμόπουλου και των υπόλοιπων συντελεστών. Οι Συμμαθητές είναι μια καλογραμμένη σειρά. Είναι μεγάλη χαρά το ότι συνεργάζομαι με τον Βασίλη Τσελεμέγκο, με τον οποίο έχουμε δουλέψει μαζί στο σίριαλ “Ίχνη”, αλλά και τον Παναγιώτη Κούτρα. Είχε ενδιαφέρον το ότι δούλεψα με τρεις σκηνοθέτες. Μου συνέβη πρώτη φορά. Είναι συντονισμένοι με έναν μαγικό τρόπο.

Ο ρόλος που υποδύεστε, η Λυδία, αναστατώνει το πρωταγωνιστικό ζευγάρι.

Είναι ο παλιός έρωτας του Αντρέα, ίσως ο μοναδικός εκτός από τη Μαριλένα... Είναι ένα περίεργο πρόσωπο η Λυδία. Κινείται στα άκρα. Θα μπορούσαμε να τη χαρακτηρίσουμε σκοτεινή προσωπικότητα. Σίγουρα τρομοκρατεί τον κόσμο. Έχει κρυφούς σκοπούς και πίσω της κρύβονται και άλλοι άνθρωποι. Θεωρείται επικίνδυνο στοιχείο. Είναι βέβαια και ιδεολόγος ή έτσι παρουσιάζεται. Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ή δεν είναι. Είναι μια ακραία γυναίκα. Είναι η μητέρα του Νικόλα, ο οποίος δεν γνωρίζει τίποτα για το παρελθόν. Ουσιαστικά απαιτεί τον παλιό της έρωτα, τον Αντρέα.

Είναι ένας διαφορετικός ρόλος απ' όσους έχετε κάνει μέχρι σήμερα. Σας αρέσει;

Είναι διαφορετικός και μου αρέσει. Κάτι τέτοιο δεν έχω ξανακάνει ποτέ. Σκοτεινή προσωπικότητα έχω υποδυθεί στο σίριαλ «Έρωτας όπως έρημος».

Πηγή: Tv έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved