Βίβιαν Κοντομάρη: «Υπάρχει ακόμα κέφι και πιστεύω ότι αυτό φαίνεται και στο τελικό αποτέλεσμα»
Media

Βίβιαν Κοντομάρη: «Υπάρχει ακόμα κέφι και πιστεύω ότι αυτό φαίνεται και στο τελικό αποτέλεσμα»

Τρίτη χρονιά φέτος για το «Σόι»... Πώς νιώθει γι' αυτό η Βίβιαν Κοντομαρη;

«Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι. Το συζητάμε συνέχεια και είμαστε πραγματικά πολύ τυχεροί που η σειρά μας συνεχίζεται και μάλιστα σε σταθερούς ρυθμούς. Είμαστε πραγματικά σαν οικογένεια. Συνήθως σε αυτές τις περιπτώσεις δημιουργείται μια καμπή, σ' εμάς όμως δεν υπάρχει. Υπάρχει ακόμα κέφι και πιστεύω ότι αυτό φαίνεται και στο τελικό αποτέλεσμα».

Η Μπελά μένει πλέον μόνη της... «Μένει μόνη... τρόπος του λέγειν! Απλώς έχει πάει σε έναν δικό της χώρο δίπλα στους δικούς της...»

Έχει προοπτικές αυτό; Να προχωρήσει πλέον τη ζωή της; Να φτιάξει επιτέλους δική της οικογένεια;

«Αν ρωτήσετε την Μπελά, έχει προοπτικές παντού, σε όλα τα επίπεδα. Μεγάλες προοπτικές... Αν ρωτήσετε εμένα, η Μπελά, όσα χρόνια κι αν περάσουν, θα έχει πάντα τον ίδιο χαρακτήρα. Είναι σαν κάποιες γυναίκες που διατηρούν μέσα τους "κάτι τόσο αθώο, αυθόρμητο, παιδικό, που δεν το διορθώνουν γιατί δεν το αντιλαμβάνονται, δεν το συνειδητοποιούν. Για να διορθώσεις κάτι, πρέπει να έχεις επίγνωση αυτού που συμβαίνει... Εκείνη δεν έχει καμία. Οπότε για την Μπελά είναι όλα ανοιχτά... Αυτό είναι κι ένα χαρακτηριστικό της που αγαπάω», λέει στο Τηλέραμα η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved