«9 μήνες»: Η Ηρώ ζητά από τον Άλκη να χωρίσουν…
Media

«9 μήνες»: Η Ηρώ ζητά από τον Άλκη να χωρίσουν…

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς «9 μήνες» ο Φαίδωνας διαφεύγει ξανά τον κίνδυνο από την αλλεργία και ο Άλκης καμαρώνει για το σχέδιό του, που θα του δώσει την προσωρινή επιμέλειά του.

Πριν όμως προλάβει να το χαρεί, η Ηρώ του ζητάει να χωρίσουν. Ο Στέφανος προλαβαίνει τη συναυλία της Κρίστης, γεμίζοντας χαρά την Έλσα. Η Θεανώ προσπαθεί να στηρίξει τη Σοφία στη νέα απογοήτευση που νιώθει για τον Μάνο. Ο Κίμωνας παρατηρεί αγχωμένος την Κρίστη, που δείχνει έτοιμη να καταρρεύσει πάνω στη σκηνή.

Η «Θάλεια» απαντάει στο mail του Μάνου, γεμίζοντάς τον συγκίνηση με τα λόγια της. Η Δάφνη μπαίνει στο σπίτι του μπράβου του Σερέτη. Η Ελίζα ακούει ευτυχισμένη τον Αντρέα, που της λέει ότι ζήτησε διαζύγιο από τη Δάφνη. Η Κρίστη ζητάει από τη Σύλβια να της χορηγήσει κι άλλη κορτιζόνη, κρυφά από τον Κίμωνα. Ο Άλκης εκφράζει στον Χρήστο τη δήθεν πικρία του για την Κρίστη, που δεν πρόσεξε τον Φαίδωνα και του έδωσε αλλεργιογόνο τροφή.

Η Θεανώ βλέπει στα sites τα βιντεάκι που έχουν ανεβάσει, με τη Σοφία να παραληρεί. Ο Μάνος τηλεφωνεί στην Έλσα για να ψυχανεμιστεί πώς είναι η σχέση της με τον Στέφανο. Ο μπράβος του Σερέτη μπαίνει στο σπίτι του, την ώρα που βρίσκεται εκεί η Δάφνη. Η Κρίστη καταφέρνει να ολοκληρώσει τη συναυλία της, αλλά λιποθυμάει μπροστά στα έκπληκτα μάτια του κοινού. Ο Κίμωνας προσπαθεί να τη συνεφέρει. Ο Άλκης προσπαθεί να επικοινωνήσει με την Κρίστη για να την ενημερώσει για την κατάσταση του Φαίδωνα. Μετά από τις αλλεπάλληλες αναπάντητες κλήσεις, ζητάει τη βοήθεια του Χρήστου. Η Έλσα παίρνει μήνυμα στο κινητό της από τον Άλκη και ενημερώνει την Κρίστη πως ο Φαίδωνας είναι στο νοσοκομείο με αλλεργικό σοκ. Η Δάφνη γυρίζει τρέμοντας στο σπίτι, αλλά δεν βρίσκει τον Αντρέα.

Η απογοήτευσή της είναι μεγάλη και αποφασίζει να στείλει μήνυμα στον Δημήτρη. Ο Αντρέας σβήνει από το κινητό του όλες τις φωτογραφίες της Δάφνης. Ο μπράβος του Σερέτη καταλαβαίνει ότι κάποιος μπήκε στο σπίτι του. Η Κρίστη φτάνει στο νοσοκομείο. Όταν ο Άλκης την ενημερώνει για το λάθος της να του δώσει κρέμα που περιείχε αμύγδαλο, εκείνη ξαφνιάζεται. Τότε και ο Κίμωνας και η Έλσα καταλαβαίνουν πως κάτι δεν πάει καλά.

Ο Στέφανος παίρνει άλλο ένα μήνυμα από τη Μυρτώ, αλλά αυτή τη φορά αντιστέκεται και αρνείται να συναντηθεί μαζί της. Ο Άλκης ηχογραφεί με το κινητό του την Κρίστη, που βγάζει την ενοχή της στον Φαίδωνα γι’ αυτό που έπαθε. Ο Μάνος βλέπει εφιάλτη με τη Σοφία να τον σκοτώνει. Η Κρίστη απολύει τη Στέλλα, καθώς από εδώ και πέρα θέλει να ασχοληθεί αποκλειστικά η ίδια με το μεγάλωμα του παιδιού, βάζοντας στην άκρη την καριέρα της...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved