Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Είναι γεγονός ότι τα σχολικά χρόνια δεν ξεχνιούνται εύκολα»
Media

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: «Είναι γεγονός ότι τα σχολικά χρόνια δεν ξεχνιούνται εύκολα»

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου μιλά για το comeback της στο πλατό και τα γυρίσματα της γνωστής σειράς του ΑΝΤ1, «Οι Συμμαθητές».

«Ο Βασίλης Θωμόπουλος μου πρότεινε να παίξω σε δέκα επεισόδια και το έκανα με μεγάλη μου χαρά. Τα γυρίσματα άρχισαν τον Ιανουάριο, ολοκληρώθηκαν πριν από μία εβδομάδα και αισθάνθηκα μέλος μιας ωραίας οικογένειας» λέει στην «Espresso» η ηθοποιός και συμπληρώνει: «Είναι γεγονός ότι τα σχολικά χρόνια δεν ξεχνιούνται εύκολα. Προσωπικά μπήκα στη διαδικασία να κάνω facebook για να βρω τους συμμαθητές μου στην Κυψέλη. Από τα χρόνια που σπούδαζα Θεατρολογία στην Πάτρα έχω κρατήσει σημαντικές φιλίες και συχνά πυκνά συναντιόμαστε με τους συμφοιτητές μου, αν και αρκετοί έχουν μεταναστεύσει στο εξωτερικό».

Η Μαριλίτα, η οποία έγινε αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό από τις σειρές «Εραστής δυτικών προαστίων» και «Έρωτας με επιδότηση ΟΓΑ», δεν άφησε ποτέ το θέατρο. «Πριν από έναν μήνα έπεσε η αυλαία της παράστασης "Το καπλάνι της βιτρίνας", η οποία αγκαλιάστηκε από το κοινό. Είμαι όμως ιδιαιτέρως ευτυχής που τα τελευταία χρόνια διδάσκω σε δραματική σχολή, γιατί η επαφή μου με νέα παιδιά, και μάλιστα μέσω της τέχνης, μου δίνει ελπίδα αυτές τις δύσκολες εποχές που διανύουμε. Πιστεύω ότι η Πολιτεία έχει φερθεί ταπεινωτικά σε αυτή τη νέα γενιά, που της δίνει 300 ευρώ για να ζήσει, να δημιουργήσει και να κάνει όνειρα για οικογένεια. Αποφασίσαμε με τον σύζυγο μου, τον ηθοποιό Γιάννη Νταλιάνη, να δημιουργήσουμε οικογένεια στις αρχές του Μνημονίου. Η πρώτη κόρη μου είναι επτά χρονών και η δεύτερη τεσσάρων. Ούτε μια στιγμή δεν πτοηθήκαμε από τις δυσκολίες» σημειώνει η ηθοποιός.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved