Ανδρέας Γεωργίου: Με τρεις σειρές τη νέα σεζόν
Media

Ανδρέας Γεωργίου: Με τρεις σειρές τη νέα σεζόν

Ο Ανδρέας Γεωργίου μπορεί να ρίχνει αυλαία με το «Μπρούσκο» αλλά τη νέα σεζόν επιστρέφει με τρεις νέες σειρές.

Με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλλη Νικολάου ετοιμάζουν τρία σήριαλ. έχουν πραγματοποιηθεί ήδη πιλοτικά γυρίσματα για τις δύο πρώτες παραγωγές, ενώ μέσα στις επόμενες ημέρες πρόκειται να οριστικοποιηθεί και το καστ της κωμωδίας ώστε να γυριστεί και ο τρίτος πιλότος.

«Οκτώ λέξεις» τιτλοφορείται το εβδομαδιαίο ερωτικό κοινωνικό σίριαλ, το οποίο, σύμφωνα με τον προγραμματισμό των συντελεστών, θα ολοκληρωθεί σε 16 ή 18 επεισόδια.

Το σενάριο είναι της Βάνας Δημητρίου και τον πρωταγωνιστικό ρόλο ενός ζωγράφου θα κρατήσει ο Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος θα έχει και τη σκηνοθετική επιμέλεια. Η συμπρωταγωνίστριά του έχει ήδη επιλεγεί, αλλά το όνομά της κρατείται μυστικό. Οπως έχει διαρρεύσει, πρόκειται για μια πρωτοεμφανιζόμενη 27χρονη, πολύ όμορφη ηθοποιό, η οποία σπούδασε στις ΗΠΑ. Στις «Οκτώ λέξεις» θα πάρουν, επίσης, μέρος ο Όμηρος Πουλάκης και η Σοφία Παυλίδου. Η τελευταία θα υποδυθεί τη μάνατζερ του κεντρικού ήρωα και ζωγράφου. Στο σίριαλ θα παίξει ακόμη ο Τάκης Σπυριδάκης, ενώ κάποιες συζητήσεις έχουν γίνει και με τη Γιούλικα Σκαφιδά. «Τατουάζ» είναι ο τίτλος της νέας καθημερινής σειράς του ΑΝΤ1, πάλι σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου. Το συγκεκριμένο στόρι ήταν το επικρατέστερο να αντικαταστήσει το «Ρουά Ματ» πριν από δύο σεζόν, όταν είχε αποφασιστεί η διακοπή του. Ωστόσο, εκείνη την εποχή δόθηκε προτεραιότητα στην τηλεοπτική μεταφορά του μυθιστορήματος «Δίδυμα Φεγγάρια». Η νέα σειρά θα έχει δραματικό χαρακτήρα, έντονη αστυνομική πλοκή και στο καστ θα συμμετέχουν ο Κούλλης Νικολάου, η Εβελίνα Παπούλια, η Ερμίνα Κυριαζή και ο Στέφανος Μιχαήλ, ο οποίος υποδύεται τον Νεκτάριο στο «Μπρούσκο».

Για την κωμική σειρά επικρατέστερη πρωταγωνίστρια θεωρείται η Έλενα Βαΐτσου, αλλά για την ώρα δεν έχει αποφασιστεί αν θα προβάλλεται καθημερινά ή τρεις φορές την εβδομάδα.

Πηγή: espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved