«Goal χωρίς σύνορα»: Αναλύουν ότι συμβαίνει στο προσκήνιο και το παρασκήνιο της Super League
Media

«Goal χωρίς σύνορα»: Αναλύουν ότι συμβαίνει στο προσκήνιο και το παρασκήνιο της Super League

Όλη η αγωνιστική δράση του Σαββάτου μέσα σε μία ώρα. Highlights και ρεπορτάζ από τον αγώνα Ξάνθη-Παναθηναϊκός και από τα υπόλοιπα παιχνίδια της Super League και πολλά γκολ από τους αγώνες του Σαββάτου στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το αθλητικό Σαββατοκύριακο δεν τελειώνει τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Παίρνει παράταση για άλλα 90 λεπτά με το Kick Off! Aμέσως μετά το τέλος του Survivor, η αθλητική εκπομπή που ασχολείται με όσα συμβαίνουν στο προσκήνιο και το παρασκήνιο της Super League παρουσιάζει τα γκολ και το ρεπορτάζ των αγώνων, αναδεικνύει τους πρωταγωνιστές και κρίνει αυτούς που αξίζουν να κριθούν από όλη την αγωνιστική δράση του διημέρου. Ο Κώστας Βαϊμάκης και ο Γιάννης Τσαούσης θα σας παρουσιάσουν όλα όσα θέλετε να δείτε και να μάθετε για την 22η αγωνιστική. Μαζί τους η Χριστίνα Βραχάλη.

Ο Γιάννης Γκούμας έρχεται στο στούντιο της εκπομπής για να σχολιάσει την ανάκαμψη του Παναθηναϊκού και την αγωνιστική εικόνα των αντιπάλων του, ενώ σε απευθείας σύνδεση με την Τουρκία ο Γιώργος Τζαβέλλας δίνει την πρώτη αποκαλυπτική τηλεοπτική συνέντευξη μετά το διαζύγιο με τον ΠΑΟΚ.

Ο άνθρωπος που έκρινε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, μιλά αποκλειστικά στην κάμερα της εκπομπής για την ΑΕΚ, τον Χιμένεθ και βάζει υψηλούς στόχους για τη συνέχεια.

Η ανάλυση όλων των επίμαχων φάσεων θα γίνει όπως πάντα με την εγκυρότητα του Παναγιώτη Βαρούχα, ενώ ο Αλέξης Σπυρόπουλος, ο Βασίλης Βέργης κι ο Βασίλης Παπαθεοδώρου θα βρίσκονται στο στούντιο για να αναλύσουν και να σχολιάσουν όλη την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved