Σταμάτησαν τα γυρίσματα νέας σειράς γιατί…
Media

Σταμάτησαν τα γυρίσματα νέας σειράς γιατί…

Πέρυσι το καλοκαίρι ο Alpha ανακοίνωσε με ενθουσιασμό την έναρξη της συνεργασίας του με τον Κύπριο δημιουργό Λώρη Λοϊζίδη.

Το κανάλι επρόκειτο να συνεργαστεί μαζί του για μία νέα σειρά η πρεμιέρα της οποίας θα γινόταν στο πρώτο μισό της τρέχουσας σεζόν. Ωστόσο, τα πράγματα δεν κύλησαν ομαλά. Το κόνσεπτ του Κύπριου δημιουργού ήταν απαιτητικό και, για να υλοποιηθεί, χρειάστηκε να φτιαχτεί το σκηνικό από την αρχή, καθώς μας μετέφερε στον Μεσαίωνα.

Έτσι, το πλαίσιο μέσα στο οποίο θα διαδραματιζόταν η ιστορία έπρεπε να είναι ανάλογο. Διαμορφώθηκαν επομένως ένα ολόκληρο χωριό και διάφοροι φυσικοί χώροι στην Κύπρο προκειμένου να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις της παραγωγής. Επιλέχθηκε πολύ προσεκτικά το καστ και όλοι περιμέναμε να ξεκινήσει η σειρά μέσα στους επόμενους μήνες, μιας και τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει.

Ωστόσο από την περασμένη εβδομάδα τα στελέχη του Αlpha αντιλήφθηκαν ότι υπάρχει πρόβλημα. Το υλικό που εγγράφηκε δεν ήταν αρκετό και οι χρόνοι παράδοσης είναι πολύ αργοί. Oι ευθύνες γι' αυτό το κώλυμα βαρύνουν τον σκηνοθέτη και τους ανθρώπους που ανέλαβαν το τεχνικό κομμάτι.

Παράλληλα, επειδή έχουν επενδυθεί πολλά χρήματα ήδη, τα στελέχη του καναλιού προσπαθούν να βρουν λύση μήπως και σώσουν το κόνσεπτ και προβληθεί την επόμενη σεζόν. Έτσι, ήδη έχουν έρθει σε επαφή με γνωστούς Ελληνες σκηνοθέτες για να αναλάβει κάποιος να φέρει σε πέρας το πρότζεκτ. Μάλιστα, εάν ευοδώσουν οι επαφές το όνομα που θα αναλάβει τη σκηνοθεσία θα είναι μεγάλη έκπληξη
Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved