Τηλεοπτικές φιλίες που τις χάλασε… το «γυαλί»
Media

Τηλεοπτικές φιλίες που τις χάλασε… το «γυαλί»

Κάποτε φίλοι μέσα και έξω από τα πλατό και σήμερα… δεν λένε σχεδόν ούτε καλημέρα. Τα παραδείγματα είναι πολλά. 

ΘΕΜΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ - ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΡΡΗΣ

Στενοί φίλοι εδώ και πολλά χρόνια σε τηλεόραση κι εφημερίδα. όλοι ξαφνιάστηκαν όταν πέρυσι ο Περρής αποφάσισε να αποχωρήσει από το «Όλα» για να αναλάβει το «Spata Live» με τους Μαίρη Συνατσάκη και Δημήτρη Ουγγαρέζο, και θεώρησαν ότι κάποια διαφωνία προέκυψε ανάμεσα στον ίδιο και τον Αναστασιάδη. Αμφότεροι το έχουν διαψεύσει κατηγορηματικά, λέγοντας πως η φιλία παραμένει, απλώς ο Περρής θέλησε να δοκιμαστεί και αλλού. Ποια είναι η αλήθεια... μόνο οι ίδιοι το γνωρίζουν.

ΖΕΤΑ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗΣ

Την εποχή του «Παρά πέντε» υπήρξαν αχώριστοι. Με τον καιρό όμως οι δημόσιες εμφανίσεις τους άρχισαν να αραιώνουν και δεν είναι περίεργο που φούντωσαν οι φήμες ότι η φιλία τους χάλασε. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι κανείς τους δεν έχει ομολογήσει δημόσια αν και γιατί τσακώθηκαν.

ΣΑΚΗΣ ΤΑΝΙΜΑΝΙΔΗΣ - ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ

Γνωρίστηκαν σε πλατό εκπομπής πριν από περίπου 10 χρόνια. Ο Σάκης Τανιμανίδης ήταν τότε παρουσιαστής στο TV 100, όπου βρέθηκε ως καλεσμένος ο Γιώργος Μαυρίδης. Έκτοτε έγιναν φίλοι και έκαναν και την εκπομπή World Party.

Κάτι όμως στράβωσε μεταξύ τους. Ο Σάκης Τανιμανίδης αποφάσισε να παρουσιάσει το Survivor, ενώ δημιούργησε και ένα ταξιδιωτικό γραφείο που διοργανώνει εκδρομές ακριβώς στο πνεύμα της εκπομπής World Party. Ο Γιώργος Μαυρίδης παρέμεινε στον Αlpha, με ένα σαφώς μικρότερο πρότζεκτ, το «Στον δρόμο».

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΝΑΚΗΣ - ΣΩΤΗΡΗΣ ΚΑΛΥΒΑΤΣΗΣ

Συνεργάστηκαν με μεγάλη επιτυχία και τηλεοπτικά, στους «ΑΜΑΝ», αλλά και επιχειρηματικά σε κάποιο μαγαζί. Κάποια στιγμή ήρθαν σε σύγκρουση. Τελικά ο πρώτος αποφάσισε να αφήσει δια παντός τη Θεσσαλονίκη για να ακολουθήσει σόλο καριέρα στην Αθήνα, ενώ ο δεύτερος είναι πλέον ο ιθύνων νους του «Ράδιο αρβύλα». Ποτέ δεν θέλησαν να δώσουν ιδιαίτερη διάσταση στην κόντρα τους.

ΜΑΡΙΑ ΗΛΙΑΚΗ - ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ

Η Μαρία Ηλιακή είχε έρθει αρκετά κοντά και με την Κατερίνα Καινούργιου, εντός και εκτός πλατό του «Δέστε τους» και εμφανίζονταν χαμογελαστές σε κοινές εξόδους. Μόλις αποφασίστηκε επίσημα η εκπομπή να ολοκληρωθεί, διακόπηκαν και οι σχέσεις τους απότομα. Οι σπόντες και τα καρφιά δεν έλειψαν και από τις δύο πλευρές, χωρίς να έρθουν στο φως λεπτομέρειες.

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ - ΘΑΝΑΣΗΣ ΒΙΣΚΑΔΟΥΡΑΚΗΣ

Ήταν κολλητοί την περίοδο που παρουσίαζαν την εκπομπή με φάρσες «Στην πρίζα», μέχρι που τα τσούγκρισαν για τα καλά. Έκτοτε δεν ανταλλάσσουν ούτε «καλημέρα».

ΡΑΝΙΑ ΘΡΑΣΚΙΑ - ΣΙΣΣΥ ΧΡΗΣΤΙΔΟΥ

Στον «Όμορφο κόσμος το πρωί» ήρθαν πολύ κοντά. Κάτι όμως έγινε και ψυχράνθηκαν. Έκτοτε δεν θέλουν να λένε πολλά, γι' αυτό και έχουν κόψει πλήρως τις γέφυρες επικοινωνίας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved