Γιώργος Δαράκης: «Αν δεχόμουν παρεμβάσεις στην ΕΡΤ, δεν θα συνέχιζα»
Media

Γιώργος Δαράκης: «Αν δεχόμουν παρεμβάσεις στην ΕΡΤ, δεν θα συνέχιζα»

Ο Γιώργος Δαράκης, ο οποίος μαζί με τον Γιάννη Δάρρα παρουσιάζουν πρωινή ενημερωτική εκπομπή στην ΕΡΤ, μιλάει για τις τυχόν παρεμβάσεις που έχει δεχτεί στη δουλειά του αλλά και για μια «διένεξη» που είχε στον αέρα εκπομπής με τον Λάμπη Ταγματάρχη.

Συχνά η ΕΡΤ κατηγορείται για επιλεκτική δηµοσιογραφία. Εσείς έχετε δεχθεί παρεµβάσεις;

Καµία. ∆εν θα συνέχιζα. Θα το γνωστοποιούσα στους συναδέλφους κι όλοι µαζί θα αντιδρούσαµε. Πολλές φορές έχει ιδιαίτερη σηµασία ποιος σε κατηγορεί. Να είναι ξεκάθαροι ο στόχος και ο σκοπός του. Ο µόνος πραγµατικός εχθρός στην ΕΡΤ είναι η εκδοχή της αυτολογοκρισίας. Η εµπειρία όµως, του βίαιου κλεισίµατος, της ανεργίας, υπήρξε απελευθερωτική σε αυτή την κατεύθυνση. Βήµατα είχαν γίνει και πριν από το «µαύρο» και πολλές φορές σκέπτοµαι µήπως αυτός ήταν ένας ακόµα ουσιαστικός λόγος που οδήγησε στην απόφαση για διακοπή της λειτουργίας µας.

∆εν διστάσατε, πάντως, να εναντιωθείτε στον «αέρα» στον Λάµπη Ταγµατάρχη. Είχε συνέπειες αυτό;

∆εν ήταν τίποτα παραπάνω από αυτό που είπαµε. Μας ζήτησε να αντιµετωπίζουµε µε χιούµορ τα πράγµατα και το κάναµε αρχίζοντας από τον ίδιο. Περίµενα να δω πώς θα αντιδράσει. Είπε πως το βρήκε διασκεδαστικό. Και ζήτησε να απαντήσει. Σιγά µην το προσπερνούσε! ∆εν είναι του χαρακτήρα του. Και µην ακούτε τι λέει. Ανακατεύεται σε όλα. Εδώ είχε βάλει πλώρη να πάει µε δικό του τραγούδι στη Eurovision... Ευτυχώς, το ∆.Σ. προτίµησε την Demy.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved