Ο ταλαντούχος «συμμαθητής» που σπουδάζει και βοηθά στις λαϊκές αγορές
Media

Ο ταλαντούχος «συμμαθητής» που σπουδάζει και βοηθά στις λαϊκές αγορές

Από «Μίλτος» της επιτυχημένης σειράς «Οι συμμαθητές» του ΑΝΤ1... «Αρης» στη διαφήμιση γνωστής μπύρας!

Ο ταλαντούχος Γιάννης Φραγκίσκος ενσαρκώνει τον γιο που το πρωί σπουδάζει κι έπειτα βοηθά τον πατέρα του στις λαϊκές αγορές, ρόλο που πήρε κι εκείνος ύστερα από κάστινγκ. Στην πρώτη παρουσίαση του σποτ δεν αντιλήφθηκε τον αντίκτυπο της ιστορίας στους θεατές, αφού δεν φορούσε τους... φακούς του!

«Ευτυχώς που ήταν ο Τάκης δίπλα μου και μου είπε “κλαίνε”. Του λέω “ποιοι κλαίνε;”. “Αυτοί που έχουν έρθει!” Δεν μπορούσα να το καταλάβω εγώ αυτό» λέει στην «Espresso» ο Γιάννης. Οταν είδε την ολοκληρωμένη δουλειά, τα συναισθήματά του ήταν ανάμεικτα. «Ενιωσα χαρά, συγκίνηση. Ομως, επειδή το έζησα από μέσα, η πρώτη φορά που το είδα ήταν περίεργη». Το πιο συγκινητικό για εκείνον, πάντως, ήταν τα σχόλια που πήρε. «Μου είπαν τα καλύτερα. Νομίζω ότι ο φίλος πάντα θα σου πει την αλήθεια, οπότε αυτό με συγκίνησε ακόμη περισσότερο».

Το κοινό του με τον «Αρη» είναι ότι, κάποια στιγμή, οι γονείς του αντέδρασαν με την επιλογή του επαγγέλματός του. «Οταν ήμουν μικρότερος δεν ήθελαν να ασχοληθώ με την υποκριτική, γιατί θεωρούσαν πως είναι αρκετά δύσκολη» μας λέει ο ηθοποιός, που ετοιμάζεται για περιοδεία με την παράσταση «Οι πειρατές του Αιγαίου», σε σκηνοθεσία Γιώργου Σουξέ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved