Κατερίνα Διδασκάλου: «Την τηλεόραση την αγαπάω. Αν έρθει και  κάτι καλό στην Ελλάδα, δεν θα πω όχι»
Media

Κατερίνα Διδασκάλου: «Την τηλεόραση την αγαπάω. Αν έρθει και κάτι καλό στην Ελλάδα, δεν θα πω όχι»

Πώς βλέπει την Ελληνική τηλεόραση η Κατερίνα Διδασκάλου και πώς αντιδρά στις κακές κριτικές;

Πώς αντιδράς όταν σου γίνεται αρνητική κριτική;
«Όλα είναι μέσα στο παιχνίδι, τα ακούω κι αυτά τα σχόλια πολύ προσεκτικά, γιατί το να σε ευλογούν συνέχεια είναι υπέροχο κι ενθαρρυντικό, αλλά και το να σου πουν κάποια καλοπροαίρετη κριτική την ακούω με πολλή προσοχή, είναι ευπρόσδεκτη»

Πώς βλέπει την τηλεόραση;
«Την τηλεόραση την αγαπάω. Αν έρθει και κάτι καλό στην Ελλάδα, δεν θα πω όχι, αν είναι ένα καλό σενάριο που δεν υποτιμά τη νοημοσύνη μου, σίγουρα, με πολλή χαρά. Για την ώρα είμαι στην Κύπρο»

Ο ηθοποιός έχει ανάγκη τα όμορφα λόγια του κόσμου;
Βεβαίως. Κάποιες φορές μου λένε: «Δεν έχετε ανάγκη να τα ακούσετε από μένα» και απαντώ: «Φυσικά έχω ανάγκη να τα ακούσω από όλους, εννοείται». Όσο πιο πολλά, τόσο πιο καλά και όσο πιο καλά, είναι ακόμα καλύτερα. Εμένα ποτέ δεν θα γίνει ρουτίνα αυτή η δουλειά. Νιώθω ότι σε αυτή τη δουλειά δοκιμαζόμαστε πάντα από την αρχή, κάθε φορά, οπότε είναι πολύ ωραίο που έρχονται κάθε φορά καινούργιοι άνθρωποι. Όπως σε αυτή την παράσταση, που έρχονται και νέοι, καινούργιο κοινό, που μου λένε ότι τους συγκίνησε η παράσταση και τους , άλλαξε τη ζωή, αυτό είναι τέλειο. Μεγαλώνοντας είναι όμορφο να αυξάνεται το κοινό σου και αντί να ξεχνιέσαι, να αποκτάς καινούργιο κοινό», λέει η ηθοποιός στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved