Αλέξανδρος Πέρρος: «Εγώ δεν έχω σχέση με τον ‘Αλέξανδρο’»
Media

Αλέξανδρος Πέρρος: «Εγώ δεν έχω σχέση με τον ‘Αλέξανδρο’»

Για το ρόλο του στη σειρά «Συμμαθητές» μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αλέξανδρος Πέρρος

Πείτε μας για το ρόλο σας. Ο συνονόματος Αλέξανδρος πόσο σας μοιάζει;

«Ο Αλέξανδρος Ρεμούνδος είναι ένα παιδί που έχει μεγαλώσει με πάρα πολλές ανέσεις, ο πατέρας του έχει πάρα πολλά λεφτά, τα οποία δεν έχει βγάλει και με το σταυρό στο χέρι. Είναι ένα ευαίσθητο παιδί, αλλά έχει μεγαλώσει με σκληρούς γονείς με ισχυρές προσωπικότητες και είναι και μοναχοπαίδι. Είναι δύσκολο να διαχειριστεί την οικογένεια του και το ρόλο, στον οποίο θέλει η μητέρα του να ανταπεξέλθει».

Τι θέλει η μητέρα του;
«Να είμαι απόλυτα επιτυχημένος σε όλους τους τομείς, επιχειρηματικά και προσωπικά. Γι' αυτόν είναι ένα τεράστιο βάρος και έχει βρει κάποιον τρόπο να ανταπεξέλθει, αλλά κάνει και χοντράδες».

Μοιάζετε με το συνονόματο ρόλο σας;
«Εγώ δεν έχω σχέση με τον Αλέξανδρο. Δεν ξέρω πώς είναι να έχεις πολλά λεφτά, δεν ξέρω πώς είναι να είσαι πλέιμποϊ. Είμαι πολύ καλά με την οικογένεια μου, και δεν είμαι μοναχοπαίδι και οι γονείς μου κάθε άλλο παρά φορτικοί είναι».

Η συνεργασία με τη Ράνια Σχίζα πώς είναι;
«Με τη Ράνια είχαμε συνεργαστεί στο παρελθόν στο θέατρο, που τόσο αγαπώ, και έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση. Είναι πολύ αληθινή και τίμια και χάρηκα πάρα πολύ όταν έμαθα ότι θα ξανασυνεργαστούμε στους "Συμμαθητές"», λέει ο ηθοποιός στο περιοδικό Τηλεθεατής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved