Το σόι σου: Το σπίτι των πνευμάτων
Media

Το σόι σου: Το σπίτι των πνευμάτων

Μας άνοιξαν την πόρτα του σπιτιού τους. Είδαμε κάπου ανάμεσά τους έναν από εμάς ή κάποιον από τη δική μας οικογένεια. Και στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Το σόι σου τους βλέπουμε σε ...μεταφυσικές ανησυχίες.

Ο Σάββας με τον Μιχάλη αποφασίζουν να ασχοληθούν με τον εναλλακτικό τουρισμό ή αλλιώς... ξεναγήσεις γκρουπ σε στοιχειωμένα σημεία της Αθήνας! Καθώς ψάχνουν να βρουν από πού θα ξεκινήσουν, η Λυδία αναφέρει ότι υπάρχει ένας αστικός μύθος, πως το πατρικό της σπίτι είναι στοιχειωμένο.

Έτσι λοιπόν, οι δυο άντρες βρίσκουν τη λύση στο πρόβλημά τους. Η βοήθεια, να εισχωρήσουν στο υπόγειο της οικογένειας Χαμπέα και να στήσουν το σκηνικό τους, έρχεται από εκεί που δεν το περιμένουν, από τον Βαγγέλη. Ο Βαγγέλης θέλει να ανοίξει το υπόγειο για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια για να στήσει ένα βαρελάκι κρασί, αντιμετωπίζοντας τη Χαρούλα που είναι τελείως αντίθετη και τρομαγμένη.

Θα καταφέρουν ο Σάββας, ο Μιχάλης και η Μπέλα να ξαναζωντανέψουν μια ξεχασμένη ιστορία τρόμου και να ξυπνήσουν τα κοιμισμένα πνεύματα;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved