Μοιραία Έλξη: Γλέντι για μια ψεύτικη εγκυμοσύνη
Media

Μοιραία Έλξη: Γλέντι για μια ψεύτικη εγκυμοσύνη

Η Τζαχιντέ στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μοιραία Έλξη, συναντιέται κρυφά με τη Χούλια για να της δώσει το τεστ εγκυμοσύνης.

Αργότερα , η Τζαχιντέ ανακοινώνει στον Κορχάν ότι είναι έγκυος, δείχνοντάς του το τεστ εγκυμοσύνης, το οποίο όμως ανήκει στη Χούλια. Όταν ο Κορχάν ανακοινώνει στην οικογένεια το νέο της εγκυμοσύνης, ο Ταχσίν Κορλουντάγ γιορτάσει το γεγονός με σαμπάνια και πυροτεχνήματα στον κήπο του σπιτιού.

Η Σουχάν βλέπει μια φωτογραφία του Τζεσούρ και της Μπανού στο διαδίκτυο και απογοητεύεται. Στο μεταξύ, η Τζαχιντέ φροντίζει τη Χούλια, λέγοντάς της ότι δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχεί για τίποτα στη ζωή της, μόνο να προσέχει το μωρό που κυοφορεί. Ο Ταχσίν Κορλουντάγ συνεχίζει τις προσπάθειές του να ακυρώσει την αγορά του κτήματος από τον Τζεσούρ ενώ ο τελευταίος εμφανίζεται στο πάρτι των γενεθλίων του πρώτου.

Ο Μπουλέντ κάνει πρόταση γάμου στη Σουχάν, η οποία την απορρίπτει. Μετά από τα συμβάντα στο πάρτι, ο Ταχσίν Κορλουντάγ επισκέπτεται τον Τζεσούρ και ενώ συζητούν, ο Μπουλέντ φτάνει μεθυσμένος και βάζει φωτιά στο σπίτι του Τζεσούρ αφού κλειδώνει πρώτα την πόρτα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved