9 Μήνες: Δολοφονική επίθεση με βιτριόλι στην...
Media

9 Μήνες: Δολοφονική επίθεση με βιτριόλι στην...

Ο Δημήτρης στο σημερινό επεισόδιο της σειράς 9 Μήνες, επικοινωνεί με τη Σοφία και ξαφνιάζεται όταν εκείνη του λέει ότι θα μείνει στο σπίτι του Μάνου.

Την ίδια ώρα, ο Μάνος προσπαθεί να διαχειριστεί το γεγονός ότι η μητέρα της Σοφίας σκότωσε τη Μαρίνα. Η Κρίστη φτάνει σε ένα πάρκο, ενώ ένας παπαράτσι την ακολουθεί. Η Ηρώ επιπλήττει τον Άλκη, που είπε στο δικαστήριο για την αρπαγή του Φαίδωνα. Εκείνος οργίζεται και την διώχνει κακήν κακώς από το σπίτι. Η Ηρώ σοκάρεται, ενώ η Νάντια αρπάζει την ευκαιρία και προσφέρει στον Άλκη στιγμές χαλάρωσης.

Ο Δημήτρης παραμονεύει έξω από το σπίτι του Μάνου. Ο Αντρέας οργίζεται με την Ελίζα, που έχει καλέσει τη Δάφνη και τον Δημήτρη στο σπίτι της. Ο Μάνος ξαφνιάζεται με την επίσκεψη του Δημήτρη. Η Κρίστη παγώνει όταν βλέπει τη Σύλβια μπροστά της. Η Δάφνη παραβιάζει το σπίτι του εκβιαστή ανηλίκων και βάζει ένα πρόγραμμα στο laptop του.

Ο Σερέτης ανακοινώνει στον Αντρέα ότι κατάφερε την απόσπασή του στην υπηρεσία. Η Σύλβια ρίχνει βιτριόλι στο πρόσωπο της Κρίστης. Ο φωτορεπόρτερ βλέπει τη σκηνή και καλεί ασθενοφόρο, ενώ η Σύλβια καταφέρνει να ξεφύγει. Ο Πέτρος παθαίνει σοβαρή κρίση πανικού. Ο Μάνος ζητάει χρόνο από τη Σοφία για να μπορέσουν να αγαπηθούν από την αρχή. Η Άννα εκφράζει την ανησυχία της στην Έλσα για την αργοπορία της Κρίστης. Η Μάρθα ζητάει από τον Γρηγορίου να αποφυλακίσει τον Πέτρο και να τον θέσει σε κατ’ οίκο περιορισμό.

Ο Στέφανος τηλεφωνεί στον Μάνο και του ανακοινώνει πως φεύγει σε αποστολή. Η Κρίστη μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρά εγκαύματα στο πρόσωπο. Το προσωπικό του νοσοκομείου καλεί τον Κίμωνα για να την αναλάβει ως γιατρός. Η Δάφνη ακούει την είδηση ότι Ρώσος κρατούμενος σκοτώθηκε και επικοινωνεί με τον Αντρέα. Ο Κίμωνας βλέπει το καμένο πρόσωπο της Κρίστης και σοκάρεται καθώς η κατάστασή της είναι πολύ σοβαρή. Ο Στέφανος στέλνει ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα στην Έλσα.

Η Ηρώ ενημερώνει τον Άλκη για την επίθεση στην Κρίστη κι εκείνος φεύγει βιαστικά για το νοσοκομείο. Η Δάφνη και ο Αντρέας είναι βέβαιοι πως πίσω από τη δολοφονία του Ρώσου κρατουμένου βρίσκεται ο Σερέτης, ενώ ψάχνουν να βρουν ποιος είναι ο «Σταύρος», ο άντρας που φαίνεται να είναι ο στενός συνεργάτης του. Η Ελίζα προετοιμάζει το δείπνο για τη Δάφνη και τον Δημήτρη.

Ο Σερέτης επικοινωνεί με τον Διαμαντίδη για να γιορτάσουν την επιτυχία με τη δολοφονία του Ρώσου, που οδήγησε και στην παραίτηση του Υπουργού από το αξίωμά του. Η Έλσα και ο Κίμωνας δεν μπορούν να πιστέψουν πως η Σύλβια έφτασε να κάνει τόσο μεγάλο κακό στην Κρίστη. Ένα σήμα από το laptop του εκβιαστή ανηλίκων έρχεται στη Δίωξη.

Ο Αντρέας εκφράζει την έκπληξή του στη Δάφνη για το πόσο εύκολα λύνονται κάποιες υποθέσεις τον τελευταίο καιρό και αφήνει αιχμές πως ξέρει ότι πίσω απ’ αυτό βρίσκεται η ίδια. Ο Άλκης φτάνει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται η Κρίστη, προκαλώντας την οργή της Άννας. Ο Δημήτρης βλέπει τον Αντρέα, που βγαίνει από τη Δίωξη και παραξενεύεται όταν παρατηρεί την άνεση με την οποία εκείνος περπατάει...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved