Μοιραία Έλξη: Μια καταγγελία κλονίζει τις σχέσεις
Media

Μοιραία Έλξη: Μια καταγγελία κλονίζει τις σχέσεις

Η Χούλια επισκέπτεται τη Τζαχιντέ στο νοσοκομείο στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μοιραία Έλξη και ο γιατρός της κάνει εξετάσεις.

Πηγαίνοντας στο νοσοκομείο, η Χούλια συναντιέται με τον Μπουλέντ και προσποιούνται ότι δεν γνωρίζονται μεταξύ τους. Όταν ο Ταχσίν Κορλουντάγ ακούει την καρδιά του μωρού, αισθάνεται περήφανος που θα αποκτήσει εγγόνι.

Ο Κορχάν αποκαθιστά τη σχέση του με τη Τζαχιντέ, την οποία είχε κατηγορήσει ότι φλέρταρε με κάποιον άλλον άντρα. Στο μεταξύ, η Μπανού λέει στον Τζεσούρ ότι της έχει λείψει και ότι δεν έπαψε να τον αγαπά, όμως εκείνος της απαντά ότι τώρα είναι απλώς καλοί φίλοι. Ο Ταχσίν Κορλουντάγ καταγγέλλει την Μιχριμπάν για την υπόθεση του σπιτιού της Ανταλέτ.

Η Σουχάν ζητά από τον πατέρα της να σταματήσει να ασχολείται με τη Μιχριμπάν. Η διένεξη του Ταχσίν και της Μιχριμπάν θα έχει αντίκτυπο στην προσωπική και την επαγγελματική σχέση του Μπουλέντ και της Σουχάν. Ο Τζεσούρ αποφασίζει να φύγει από το σπίτι των Κορλουντάγ και να συνεχίσει τη δουλειά του από το ξενοδοχείο στην πόλη. Ο γιατρός της Τζαχιντέ βρίσκεται νεκρός στο δάσος και η αστυνομία βρίσκει στο αυτοκίνητο το CD με τις εξετάσεις του μωρού με το όνομα της Χούλια γραμμένο πάνω του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved