Ζέτα Δούκα: Μιλά για το ρόλο της στη νέα σειρά του Star «Αρένα»
Media

Ζέτα Δούκα: Μιλά για το ρόλο της στη νέα σειρά του Star «Αρένα»

Η Ζέτα Δούκα πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή σειρά του Star «Αρένα» στην οποία η μουσική έχει ξεχωριστό ρόλο και υποδύεται μια τραγουδίστρια που κάνει διεθνή καριέρα, την Αμάντα.

«Η Αμάντα είναι επιτυχημένη στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Υστερα από μια περιοδεία επιστρέφει στην Ελλάδα. Στο παρελθόν είχε μια σχέση με τον Τίμο η οποία γεννήθηκε μέσα από τη μουσική και «χρωμάτισε» τις ζωές τους. Ερωτεύτηκαν, παθιάστηκαν αλλά πήραν διαφορετικούς δρόμους. Συναντιούνται ύστερα από δέκα χρόνια και ουσιαστικά ξεκινάνε από εκεί που το... άφησαν. Από έναν μεγάλο έρωτα που προσπαθούν να τον καταπνίξουν. Η Αμάντα είναι μια βασανισμένη ψυχή, μικρότερη ήταν ναρκομανής και την είχε βοηθήσει ο Τίμος να ξεφύγει, να βρει διέξοδο στη μουσική και να αγαπήσει τον εαυτό της»

Τώρα η Αμάντα είναι παντρεμένη με τον Σωτήρη και έχει μια κόρη, τη Δάφνη.
«Ναι, όμως η Αμάντα όταν ήταν 16 χρονών έμεινε έγκυος, της πήραν το παιδί λέγοντάς της ότι γεννήθηκε νεκρό και το έδωσαν για υιοθεσία. Μόνο ο άντρας της, ο Σωτήρης, γνωρίζει την αλήθεια. Εκείνος εμπλέκεται σε κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών. Η Αμάντα δεν τον ερωτεύτηκε γιατί η καρδιά της είναι δοσμένη στον Τίμο, απλώς βρήκε στον Σωτήρη έναν άνθρωπο με τον οποίο θα μπορούσε να συμπορευτεί με ασφάλεια. Τουλάχιστον έτσι νομίζει. Εκείνος τελικά δεν είναι αυτό που πιστεύει. Θεωρεί ότι είναι ένας καλός άνθρωπος, ένας σοβαρός γιατρός. Είναι εφησυχασμένη σε αυτόν το γάμο»

Η κόρη της, η Μελίσσα, της οποίας την ύπαρξη δεν γνωρίζει, είναι επίσης τραγουδίστρια. Πώς φτάνουν σε κόντρα;
«Τη Μελίσσα την έχει υιοθετήσει ο αδελφός του Σωτήρη. Δηλαδή ο άντρας της Αμάντα πήρε το παιδί και το έδωσε στον αδελφό του. Αυτό το κορίτσι είχε ταλέντο στη μουσική και την έστειλαν οι γονείς της να σπουδάσει στο εξωτερικό. Τη συναντάμε να έρχεται πλέον μόνιμα στην Ελλάδα και αρχίζει να κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της μουσικής. Γνωρίζει τον Τίμο, καταλαβαίνει ότι είναι ένας ταλαντούχος συνθέτης και ένας γοητευτικός άντρας. Την Αμάντα τη βλέπει ανταγωνιστικά και ονειρεύεται να κάνει την καριέρα της ενώ αντιλαμβάνεται τη δυνατή σχέση που έχει με τον Τίμο. Η Αμάντα είναι προστατευτική με ένα νέο κορίτσι που προσπαθεί να βρει τον δρόμο του, είναι κοντά της και τη σιγοντάρει ως το παιδί του αδελφού του άντρα της. Οταν αντιλαμβάνεται ότι φλερτάρει τον Τίμο αρχίζει να ζηλεύει», λέει η ίδια στο tv Έθνος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved