Ορέστης Τρίκας: Μιλά για το ρόλο του στη νέα σειρά του Star «Αρένα»
Media

Ορέστης Τρίκας: Μιλά για το ρόλο του στη νέα σειρά του Star «Αρένα»

Ήταν ο «Νικόλας» στη «Ζωή της άλλης» , πολιτογραφήθηκε «Ρώσος» για τα «Κλεμμένα όνειρα» και τώρα έρχεται ως «Άγγελος» μέσα από τη νέα καθημερινή σειρά του Star «Αρένα».

Οκτώ χρόνια συνεργάζεται ο Oρέστης Τρίκας με τον σκηνοθέτη Δημήτρη Αρβανίτη και γι' αυτόν πλέον αποτελεί, «οικογένεια του». Ο ηθοποιός επιστρέφει από τις αρχές Απριλίου στη μικρή οθόνη, υποδυόμενος ένα ευαίσθητο αγόρι που ασχολείται με τη μουσική. Εχει πολλά όνειρα για το τραγούδι, όμως η οικονομική κρίση στενεύει τους ορίζοντες του.

Έτσι, εργάζεται παράλληλα ως νοσηλευτής σε μεγάλη κλινική, ενώ συγκατοικεί με τον Γιώργο, έναν καλό του φίλο, που και εκείνος ασχολείται παθιασμένα με τη μουσική. Τον συγκάτοικο του θα ενσαρκώσει ο γιος του Δημήτρη Αρβανίτη, Γιώργος.

Ο τελευταίος αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική, ενώ υπογράφει κάθε φορά και τα τραγούδια των τίτλων των παραγωγών του μπαμπά του.

«Έχουμε αρχίσει εδώ και δύο μήνες τα γυρίσματα της παραγωγής και είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος. Ο Δημήτρης Αρβανίτης έχει γράψει πάνω από δεκαπέντε ιστορίες που αφορούν τους νέους, τον έρωτα, τη μουσική βιομηχανία, τη ματαιοδοξία των καλλιτεχνών, τα προσωπικά μυστικά, τις φιλίες, τους οικογενειακούς δεσμούς και την εκδίκηση» λέει ο Ορέστης στην «Espresso» και συνεχίζει:

«Αυτή η σειρά με γυρίζει στις παλιές καλές ημέρες της ελληνικής μυθοπλασίας , γι' αυτό θέλω να δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Για τις ανάγκες του σίριαλ κάνω μαθήματα τραγουδιού με τη Μυρσίνη Δόξα και βλέπω καθημερινά πως βελτιώνομαι. Δόξα τω θεώ, είναι μια πολύ δημιουργική περίοδος για μένα, αφού και στο θέατρο συνεχίζουμε με την παράσταση "Δώδεκα ένορκοι", η οποία θα παιχτεί και για τέταρτη χρονιά, λόγω της μεγάλης επιτυχίας της. Επίσης, συμμετέχω και στην παιδική παράσταση «Μόνο αν το πιστέψεις» στο θέατρο Αλίκη, με τη φανταστική Ελένη Καστανή».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved