Ζέτα Δούκα: «Τα έχω βρει λίγο... μπαστούνια από άποψη εξάντλησης»
Media

Ζέτα Δούκα: «Τα έχω βρει λίγο... μπαστούνια από άποψη εξάντλησης»

Η κορούλα της είναι σχεδόν ενός έτους και η γοητευτική Ζέτα Δούκα παραδέχεται πως πέρασε «μια χρονιά υπέροχη, αλλά και πολύ δύσκολη».

«Τα έχω βρει λίγο... μπαστούνια από άποψη εξάντλησης, κάτι που καταλαβαίνει νομίζω κάθε νέα μαμά» μας λέει, ενώ ετοιμάζεται να μπει στην «Αρένα» για να μας αποδείξει πως «το 'χει» και με το τραγούδι! Υποδύεται την Αμάντα, μια διάσημη τραγουδίστρια, η οποία αγνοεί ότι η αντίζηλος της τόσο στο πεντάγραμμο όσο και στην καρδιά του Τίμου είναι η ίδια της η κόρη, η Μελίσα.

Η σειρά έχει και πολύ τραγούδι. Σας αγχώνει αυτό;

«Είναι κάτι που έχω ξανακάνει, και στο θέατρο, αλλά και σε μουσική σκηνή με ροκ συγκροτήματα. Γενικά με γοητεύουν πολύ οι τραγουδίστριες. Θα μου άρεσε να ήμουν τραγουδίστρια. Επίσης πολύ εντυπωσιακές είναι οι εγκαταστάσεις όπου γίνονται τα γυρίσματα. Πρόκειται πραγματικά για ένα music mall. Μια μεγάλη έκταση, που έχει διαμορφωθεί με καταστήματα, εστιατόρια, σκηνή, αλλά και στούντιο ηχογράφησης όπου ηχογραφούμε real time τα τραγούδια. Δηλαδή ως παραγωγή είναι από αυτές που θυμόμαστε από τα... παλιά», λέει η ηθοποιός στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved