Ζέτα Δούκα: Μιλά για το ρόλο της στη σειρά «Αρένα»
Media

Ζέτα Δούκα: Μιλά για το ρόλο της στη σειρά «Αρένα»

H Ζέτα Δούκα μέσα από πρόσφατη συνέντευξη της μιλά για το ρόλος της στη νέα σειρά του Star, «Αρένα».

Από τα πρώτα στοιχεία που έχουμε γι' αυτήν, η Αμάντα μου δίνει την αίσθηση πως είναι ένας αμφιλεγόμενος χαρακτήρας...

«Όχι, δεν είναι καθόλου αμφιλεγόμενη. Είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολύ δύσκολα νεανικά χρόνια. Ηταν μπλεγμένη με ναρκωτικά, κάποια στιγμή έμεινε έγκυος, αλλά της είπαν πως το παιδί γεννήθηκε νεκρό και της το πήραν. Το παιδί αυτό είναι η Μελίσα. Παρ’ όλα αυτά, η Αμάντα παραμένει ένας θετικός άνθρωπος, που αγαπάει τη ζωή και είναι ευγνώμων για όσα έχει. Απλώς προσπαθεί να ισορροπήσει καριέρα και οικογένεια, κι επίσης να καταπνίξει τα συναισθήματα της για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της, τον Τίμο, με τον οποίο συνδέονται και επαγγελματικά».

Είναι όμως εγκλωβισμένη σε έναν γάμο που δεν πηγαίνει καλά...

«Ο γάμος της δεν είχε ποτέ έρωτα, είναι όμως μια σχέση με συνεννόηση, σεβασμό και αγάπη, ενώ απέκτησαν και ένα παιδί. Η Αμάντα βέβαια αγνοεί την ύπαρξη του παράνομου κυκλώματος ,υιοθεσιών που διευθύνει ο άντρας της, ο Σωτήρης. Αυτός είναι ο μόνος που ξέρει ποιο είναι το πραγματικό της παιδί, αφού της το πήρε και το έδωσε στον αδερφό του τον Ανδρέα. Είναι ένα μπλέξιμο από αυτά τα ωραία που συμβαίνουν στις καθημερινές σειρές, το οποίο ο τηλεθεατής γνωρίζει αλλά οι ήρωες όχι».

Η κόντρα με την κόρη της πώς προκύπτει;
«Η Μελίσα, ανερχόμενη τραγουδίστρια, βλέπει την Αμάντα να είναι φτασμένη, θετική και γλυκιά και θέλει κι εκείνη να τα προλάβει όλα. Η Αμάντα δεν αισθάνεται αντιζηλία, ίσα ίσα στην αρχή προσπαθεί να τη βοηθήσει. Την εχθρική διάθεση της Μελίσας τη δέχεται με στωικότητα και κατανόηση. Οταν όμως βλέπει ότι εκείνη πυροδοτεί μια κατάσταση έντονης αντιζηλίας και ως προς τον Τίμο και ως προς τη θέση της στο τραγούδι, αρχίζει και κλονίζεται», λέει η ηθοποιός στο περιοδικό Τηλέραμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved