Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Κύλησε ο τέτζερης και βρήκε το καπάκι»
Media

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Κύλησε ο τέτζερης και βρήκε το καπάκι»

Σύμφωνα με την υπόθεση της νέας σειράς «Αρένα», έχουμε να κάνουμε με ένα κλασικό ερωτικό τρίγωνο, που... παύει ωστόσο να είναι τόσο κλασικό όταν ανακαλύπτουμε πως οι «ανταγωνίστριες» είναι μητέρα και κόρη.

Θεωρεί ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης πως υπάρχει κάποια έξτρα πρόκληση σε αυτό;
«Προερχόμουν από μια δύσκολη περίοδο στην Κύπρο, με το σίριαλ "Η μαμά λείπει ταξίδι για δουλειές", το οποίο δεν προβλήθηκε ποτέ, και ήθελα να ξεκουραστώ. Οπότε, όταν μου προτάθηκε το σενάριο, αρχικά δεν το κρύβω πως ήμουν αρνητικός. Διαβάζοντας το όμως ένιωσα να με ιντριγκάρει, όχι τόσο αυτό κάθε αυτό το στοιχείο του ερωτικού τριγώνου, αλλά ο ανάλαφρος τρόπος με τον οποίο παρουσιαζόταν, αφού διέφερε από τις συνήθως "βαριές" υποθέσεις των καθημερινών. Δίνεται, εν ολίγοις, έτσι ώστε να ξεφεύγει από την κλασική καθημερινή σειρά και μας φέρνει απέναντι στα ταμπού μας, τα οποία όμως έχουν προσεγγιστεί με σεβασμό».

Και η γνωριμία του με τον κ. Αρβανίτη;

«Είχα ακούσει πολλά γι' αυτόν, δεν τον ήξερα και τον φοβόμουν. Οπως φοβόμουν και τον εαυτό μου, πως είναι λίγος για να κάνει καθημερινό. Δέσαμε όμως αυτομάτως, γιατί είναι κι αυτός... τρελός. Ταυτοχρόνως όμως είναι βαθιά ευαίσθητος και ρομαντικός, ενώ διαθέτει μια μαθηματική ακρίβεια, σχεδόν μουσική. Για όλα αυτά ίσως δεν τον καταλαβαίνουν εύ-κολα, ούτε αυτόν ούτε την ανάγκη του για σωστές αναλογίες, ομορφιά και αρμονία. Με λίγα λόγια, με τον κ. Αρβανίτη νιώθω σαν να κύλησε ο τέτζερης και βρήκε το καπάκι», λέει ο ηθοποιός στο Τηλέραμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved