Survivor: Δε φαντάζεστε τι συμβαίνει όταν πηγαίνουν οι παίκτες στα αγωνίσματα
Media

Survivor: Δε φαντάζεστε τι συμβαίνει όταν πηγαίνουν οι παίκτες στα αγωνίσματα

Η Ελισάβετ Δοβλιατίδου έχασε αρκετά κιλά στο Survivor.

H ίδια μιλώντας στην Espresso αποκάλυψε τις δύσκολες στιγμές στο παιχνίδι αλλά και τι τους έχει συμβεί κατά τη διάρκεια της διαδρομής τους για τα αγωνίσματα.

«Την πρώτη μέρα στον Αγιο Δομίνικο μας έδωσαν δυο πατάτες να βράσουμε για να φάμε 12 άτομα. Στον καθέναν αντιστοιχούσαν μια μπουκιά ρύζι και λίγο αλεύρι με λάδι για να κάνουμε μια τηγανίτα. Εγώ με το φαγητό δεν έχω πάθος. Για να βγω στην πασαρέλα έχω κάνει και τέσσερις μέρες να φάω. Επίσης, για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης επί μία εβδομάδα έτρωγα μόνο φρούτα. Αλλά αυτή την πείνα στο “Survivor” την περίμενα! Ολοι γκρίνιαζαν για την ασιτία, μιλούσαν συνέχεια για το φαγητό, με αποτέλεσμα να βλέπω στα όνειρά μου παστίτσιο!» λέει και καταλήγει:

«Πηγαίναμε για τα αθλήματα και περνούσαμε από κάποιες περιοχές που μύριζαν φαγητό. Λιποθυμούσες! Οταν βγήκα από το παιχνίδι, με πήγαν σε έναν μπουφέ που είχε δεκάδες φαγητά. Έφαγα σαν τρελή. Δεν έκανα εμετό, δεν έκανα διάρροια. Αλλά μετά το φαγοπότι επί τρεις ώρες η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή. Είχα φοβερή ταχυπαλμία. Θα μπορούσα να πάθω κάτι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved