Έρχεται ξανά η «Σμύρνη» της Μιμής Ντενίση
Media

Έρχεται ξανά η «Σμύρνη» της Μιμής Ντενίση

Η Μιμή Ντενίση βρίσκεται σε δημιουργικό οργασμό, λίγες μόνο ημέρες μετά την επιστροφή της από τη Θεσσαλονίκη, όπου σάρωσε για τρεις μήνες με το «Σμύρνη μου, αγαπημένη» στο Μέγαρο Μουσικής της συμπρωτεύουσας.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ειδήσεις» η ηθοποιός βρίσκεται σε θερμές συζητήσεις για να επαναφέρει τον Οκτώβριο τη δυνατή παράσταση της στην... έδρα της, δηλαδή στο θέατρο του Ελληνικού Κόσμου, όπου και... έσπασε ταμεία για τρία χρόνια, και στη συνέχεια να αναχωρήσει για την περιοδεία που θα κάνει με τη δουλειά-πρόταση σε μεγάλες πόλεις της Αμερικής.

Και ενώ κάνει τις πρώτες κρούσεις στους ηθοποιούς της για το νέο «χτύπημα» τους στον Ελληνικό Κόσμο, κλείνοντας τις ημερομηνίες και τα θέατρα που θα παίξει στην Αμερική, προχωρά παράλληλα δυο ακόμα φιλόδοξες κινήσεις της.

Ετοίμασε με τον σημαντικό Μάρτιν Σέρμαν τη διασκευή της «Σμύρνης» της για την τηλεόραση -πρόκειται για μια μίνι σειρά που θα παιχτεί και στην Αγγλία με τη δυνατή συμμετοχή σπουδαίων ηθοποιών, ενώ προχωρά στη συγγραφή της συνέχειας του εξαιρετικού έργου που έγραψε που θα διηγείται την ιστορία από το πέρασμα των ηρώων από τη Σμύρνη στη Θεσσαλονίκη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved