Ελένη Δάρρα: «Είμαι πολύ στενοχωρημένη, ήθελα να μείνω κι άλλο στο παιχνίδι»
Media

Ελένη Δάρρα: «Είμαι πολύ στενοχωρημένη, ήθελα να μείνω κι άλλο στο παιχνίδι»

Για τα θέματα υγείας που αντιμετώπισε μέσα στο Survivor, την φιλία που «έχτισε» αλλά και πώς περνά τώρα που είναι εκτός παιχνιδιού, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Ελένη Δάρρα.

Πώς είσαι μετά την αποχώρηση σου;
«Είμαι πολύ στενοχωρημένη, ήθελα να μείνω κι άλλο στο παιχνίδι. Είχα πολλά να δώσω αθλητικά και είχα ισορροπήσει και ως άνθρωπος και στις δυσκολίες και με τα παιδιά της ομάδας και για αυτό θεώρησα πολύ ακατάλληλη τη στιγμή»

Αυτό σχολιάστηκε από τον Πάνο και την Ειρήνη, το ότι είχες δείξει πρόοδο στα αθλήματα.

«Η αλήθεια είναι ότι αντιμετώπισα πολλά θεματάκια υγείας. Πέρασα αλλεργίες, πήρα αντιβίωση για μολύνσεις και γαστρεντερολογικά, που όμως πέρασαν όλοι. Μάλιστα, η αλλεργία με ταλαιπώρησε περισσότερο από όλα, ευθυνόταν για την άσχημη αθλητική μου εικόνα την πρώτη περίοδο στο παιχνίδι και ήταν και ο λόγος της απουσίας μου από κάποια αγωνίσματα. Μόλις το ξεπέρασα, έδειξα λίγο καλύτερη»

Τι σε δυσκόλεψε περισσότερο;

«Η έλλειψη επικοινωνίας ήταν το πιο δύσκολο για εμένα. Όχι ότι δεν πείνασα όμως, όλοι πεινούσαμε. Το στομάχι μας συνήθισε, αλλά την έλλειψη επικοινωνίας με το παιδί της μια μάνα δεν μπορεί να τη συνηθίσει ποτέ»

Πώς αντέδρασε η κόρη σου όταν σε είδε;

«Είχα υποσχεθεί στη μικρή ένα τεράστιο ροζ αυτοκίνητο για να πηγαίνουμε βόλτες και πριν προλάβω να της το εμφανίσω, έτρεξε επάνω μου, με πήρε αγκαλιά, με φίλαγε, δεν μου το ζήτησε καν! Όταν της το εμφάνισα πάλι δεν ασχολήθηκε με το παιχνίδι αλλά με εμένα! Ήταν πολύ ευτυχισμένη στιγμή»

Με ποιον θα ήθελες να κρατήσεις επικοινωνία;

«Θα κρατήσω με όλους επικοινωνία, γιατί αυτό που μοιραστήκαμε ήταν πολύ έντονο, όμως, αυτή που πραγματικά δεν θέλω να χάσω ποτέ από τη ζωή μου είναι η Ειρήνη», λέει η ίδια σε συνέντευξη της στο περιοδικό 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved