Μαρία Μπεκατώρου: «Το Σαββατοκύριακο είναι έτσι κι αλλιώς μια ασταθής τηλεοπτική ζώνη»
Media

Μαρία Μπεκατώρου: «Το Σαββατοκύριακο είναι έτσι κι αλλιώς μια ασταθής τηλεοπτική ζώνη»

Η Μαρία Μπεκατώρου πηγαίνει ολοταχώς για την 4η σεζόν του «YFSF». Θεωρεί ότι είναι η καλύτερη της τηλεοπτική στιγμή αυτό το σόου;

«Πιστεύω ότι είναι ένα concept που μου ταιριάζει απόλυτα και ήταν γραφτό μας να βρεθούμε, θεωρώ ότι το «YFSF» ταιριάζει πάρα πολύ και στον χαρακτήρα μου, έχω εντάξει και πολλά στοιχεία δικά μου σε αυτό το σόου, έχει αυτοσχεδιασμό, έχει γέλιο, ωραίες εμφανίσεις. Μέσα μου νιώθω ότι κάθε Κυριακή πηγαίνουμε σε ένα τρελό πάρτι και είμαι πολύ τυχερή που βρέθηκε στην πορεία μου αυτή η εκπομπή»

Υπήρξαν στιγμές που φοβήθηκε ότι μπορεί να μην έβγαινε ξανά on air; Ακούστηκε ένα σενάριο που μιλούσε για αντικατάσταση του από νέο reality show.

«Για να είμαι ειλικρινής, επειδή έχω εμπιστοσύνη στο κανάλι μου, ήξερα πως ό ,τι και να αποφάσιζαν για την πορεία του «YFSF», θα ήταν για καλό. Καθόλου δεν θα με πείραζε αν δεν βγαίναμε και σ' το λέω αλήθεια"

Μεταξύ άλλων, τις τελευταίες εβδομάδες το «Πρωινό Σου-Κου» έχει πάρει τα πάνω του στις μετρήσεις τηλεθεάσεις. Πού το αποδίδει αυτό;
«Κατ' αρχάς, να σου πω ότι το Σαββατοκύριακο είναι έτσι κι αλλιώς μια ασταθής τηλεοπτική ζώνη. Οταν στο σπίτι υπάρχει όλη η οικογένεια, τα πράγματα δεν μπορούν να είναι σταθερά με το τηλεκοντρόλ. Αυτή τη στιγμή είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με την πορεία που έχει το «Πρωινό Σου-Κου», αφουγκραζόμαστε αυτό που αρέσει στον κόσμο και το προσαρμόζουμε στις δικές μας δυνατότητες. Νομίζω ότι πλέον είμαστε πιο δεμένοι ως ομάδα, γελάμε πιο πολύ και περνάμε καλύτερα», λέει η παρουσιάστρια σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Ειδήσεις».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved