Survivor: Το άγνωστο δράμα του μισθοφόρου
Media

Survivor: Το άγνωστο δράμα του μισθοφόρου

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, που ανήκει στους «Μαχητές», είναι ένας από τους παίκτες του Survivor που κατάφεραν να ξεχωρίσουν.

Το επαγγελία του μισθοφόρου, το οποίο και ασκούσε πριν μπει στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, τον έκανε ιδιαίτερα ανθεκτικό στις κακουχίες. Από τα πρώτα κιόλας βήματα της ενήλικης ζωής του ήρθε αντιμέτωπος με ένα οικογενειακό δράμα, το οποίο κατάφερε να διαχειριστεί και να επιβιώσει.

Ο 32χρονος επιχειρηματίας από την Αγία Παρασκευή έχει αφήσει πολλές δυσκολίες στη ζωή του και στο παρελθόν εργάστηκε ως μισθοφόρος κατά της πειρατείας στη Σομαλία. Τι συνέβη, όμως, στη ζωή του που τον εξώθησε σε αυτή την απόφαση; Λίγο μετά την ενηλικίωση του, ο πατέρας του Βλάσης Αναγνωστόπουλος πεθαίνει αιφνιδίως από ανακοπή αφήνοντας στην οικογένεια του μόνο χρέη. Ο Κώστας αναγκάζεται να ωριμάσει πολύ σύντομα για να ανταπεξέλθει στις οικογενειακές υποχρεώσεις. Περνά από διάφορα επαγγέλματα και καταφέρνει να ορθοποδήσει οικονομικά.

«Η απώλεια του πατέρα του, όμως, είναι τόσο μεγάλη που τον στιγματίζει και παίρνει την απόφαση να φύγει μισθοφόρος για τη Σομαλία, όχι μόνο για τα χρήματα που σαφώς ήταν πολλά, αλλά γιατί περισσότερο ήθελε να φύγει από τη χώρα που του θύμιζε τον χαμό που δεν μπορούσε να διαχειριστεί», αναφέρει στις «Ειδήσεις» άτομο του φιλικού περιβάλλοντος του μισθοφόρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved