Μαρία Μπεκατώρου: «Αποκλείεται να έκανα το Survivor»
Media

Μαρία Μπεκατώρου: «Αποκλείεται να έκανα το Survivor»

Η επιστροφή του Νίκου Μουτσινά στον ΑΝΤ1 αποκαλύφθηκε μέσω μιας κοινής της φωτογραφίας από τις εγκαταστάσεις του καναλιού στο Instagram. Πώς ένιωσε η Μαρία Μπεκατώρου όταν τον είδε;

«Όταν τον είδα μια μέρα έξω από τα στούντιο του ΑΝΤ1, ένιωσα κάτι σαν deja vu κι άρχισα να τον κυνηγάω στο πάρκινγκ για να μη φύγει ξανά. Μετά πήγα να τον συναντήσω στο γραφείο του Τζώνη Καλημέρη, όπου έκανα σαν το κατσίκι από τη χαρά μου στο άκουσμα των νέων. Επειδή τον αγαπώ πολύ τον Νίκο, χάρηκα τρελά όταν γύρισε στον ΑΝΤ1»

Την τεράστια επιτυχία του «Survivor» πώς την εξηγεί;
«Προσωπικά δεν το βλέπω, αλλά επειδή πια το βλέπει πάνω από το 60% των τηλεθεατών μιλάμε για ένα τηλεοπτικό φαινόμενο. Είναι η ίντριγκα που το κάνει τόσο πετυχημένο; Τα παιχνίδια; Η μαγική εικόνα από τον Αγιο Δομίνικο; Ξεφεύγει το μάτι επειδή ο κόσμος έχει τρελαθεί πια με τα προβλήματα του; Δεν ξέρω να σου απαντήσω με ακρίβεια»

Θα μπορούσε να παρουσιάσει έναν παιχνίδι τύπου «Survivor»;
«Με τίποτα! Αποκλείεται να έκανα το «Survivor». Να είμαι στον Αγιο Δομίνικο παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που θα τρώμε κιόλας, τότε πολύ ευχαρίστως, Ούτως ή άλλως, όμως, τέτοια project είναι καθαρά ανδρική υπόθεση», λέει η ίδια στην εφημερίδα Ειδήσεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved