Γιώργος Μπανταδάκης: Μιλά για το ρόλο του στη σειρά «Daddy Cool»
Media

Γιώργος Μπανταδάκης: Μιλά για το ρόλο του στη σειρά «Daddy Cool»

Έχει κλέψει καρδιές στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1 «Daddy Cool» - και όχι τυχαία!

Ο γοητευτικός Γιώργος Μπανταδάκης, με καταγωγή από την Πάτρα και τις Σέρρες, υποδύεται τον Γρηγόρη, έναν μάχιμο κατάσκοπο, ο οποίος στον χώρο των μυστικών πρακτόρων έχει το όνομα «Πυροβόλο».

Ο ήρωας της σεναριογράφου Τίνας Καμπίτση, την ερχόμενη Τρίτη έρχεται να προειδοποιήσει τη Στέλλα (Βασιλική Τρουφάκου) ότι, αν δεν γυρίσει στο σπίτι της τα, πράγματα με τον μαφιόζο πατέρα της θα ξεφύγουν και θα πάρει στον λαιμό της και τον Μάξιμο (Θανάσης Τσαλταμπάσης), τον άνθρωπο που αγαπά πιο πολύ και από τον εαυτό της.

«Είμαι ευγνώμων στην Τίνα Καμπίτση και στον Νίκο Ζαπατίνα που μου πρότειναν έναν πολύ όμορφο ρόλο στο "Daddy Cool". Η ιστορία της σειράς έχει αρχή, μέση, τέλος, με ολοκληρωμένους χαρακτήρες, οι οποίοι περνούν ωραία μηνύματα στον κόσμο. Ο ήρωας μου, αν και σκληροτράχηλος, με εκπλήσσει που τρέφει τόσο θετικά αισθήματα για την Αγγέλα (Νεφέλη Παπαδέρου) και δέχεται, αφού είναι ερωτευμένος μαζί της, να τη βοηθήσει. Η Αγγέλα ανησυχεί για τη σύντροφο του πρώην συζύγου της, αφού βρίσκεται πολύ κοντά στην κόρη της. Ο Γρηγόρης, με την πίεση που θα ασκήσει στη Στέλλα, θα την κάνει να αποκαλύψει ποια πραγματικά είναι. Πρόκειται για μια μεγάλη έκπληξη, αναφέρει ο νεαρός ηθοποιός στην «Espresso»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved